ΑΕΚ

Αποχαιρέτησε Βενέτσια κι έρχεται ΑΕΚ ο Όουενς

Αποχαιρέτησε Βενέτσια κι έρχεται ΑΕΚ ο Όουενς

Ο Τζος Όουενς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ενώ αποχαιρέτησε την Ιταλία και τη Βενέτσια, εξηγώντας πως προετοιμάζεται "για τον επόμενο σταθμό σε αυτό το ταξίδι" (PHOTO).

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο Τζαουάντ Ουίλιαμς και ο Κώστας Βασιλειάδης ήταν οι πρώτες προσθήκες στο ρόστερ της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν ενώ ο Τζος Όουενς είναι ο εκλεκτός του Γιούρι Ζντοβτς για την ενίσχυση της front line της "Ένωσης".

Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ (2μ.03) αγωνίστηκε πέρσι στη Βενέτσια, έχοντας 11.1 πόντους και 5.3 ριμπάουντ μ.ό. σε 27 αγώνες στη Serie A, ενώ αποχαιρέτησε την Ιταλία και εξήγησε πως προετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό σε αυτό το ταξίδι!

Το μήνυμα του Όουενς στο Instagram για την αποχώρησή του από την ιταλική Βενέτσια: "Ως κάποιος που ταξιδεύει από την ηλικία των 14 ετών, το μόνο σταθερό πράγμα που γνωρίζω είναι η... αλλαγή. Γι' αυτό, ακριβώς, ήταν τόσο ξεχωριστά τα τελευταία δυο χρόνια στην Ιταλία. Είμαι πραγματικά ευγνώμων από τη στιγμή που έμαθα τόσα πολλά για αυτή τη χώρα και την κουλτούρα της. Για το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να ζήσω σαν Ιταλός. Καθώς προετοιμάζομαι για τον επόμενο σταθμό σε αυτό το ταξίδι, γνωρίζω ότι αφήνω πίσω μου ένα μέρος που θα είναι για πάντα το σπίτι μου".

Τη σεζόν 2014-15 ο Όουενς έπαιξε στην Τρέντο, όπου μέτρησε 13.5 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ μ.ό. σε 33 αγώνες, ενώ έχει αγωνιστεί στη Χάποελ Τελ Αβίβ και τη Σιένα. Είναι απόφοιτος του Stanford University ενώ αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με το Idaho Stampede τη σεζόν 2012-13, έχοντας 5.4 πόντους και 4.6 ριμπάουντ σε 42 ματς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ