ΑΕΚ

Απολογείται και τελειώνει ο Γκριν

Ο Τορίν Γκριν θα απολογηθεί αύριο (8/5) ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ για το επεισόδιο με τον Γιούρι Ζντοβτς στο ΣΕΦ κι εν συνεχεία θα ολοκληρώσει πρόωρα τη συνεργασία του με την "Ένωση".

Το επεισόδιο του Γιούρι Ζντοβτς με τον Τορίν Γκριν στιγμάτισε τον δεύτερο ημιτελικό των playoffs ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αμερικανός γκαρντ έγινε αλλαγή και δεν έκατσε μέχρι τέλους να ακούσει τις παρατηρήσεις του Σλοβένου κόουτς. Ο Γκριν έκατσε στον πάγκο κι αυτό εξόργισε τον Ζντοβτς, ο οποίος έδωσε συνέχεια στο συμβάν ξεσπώντας κατά του παίκτη του πριν τον στείλει στα αποδυτήρια!

Ακολούθως, με πρωτοβουλία της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Αμερικανός αποχώρησε στο ημίχρονο από το φαληρικό στάδιο ενώ η απόφαση σε ό,τι αφορά το τέλος της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών είναι ειλημμένη. Ο Τορίν Γκριν τέθηκε άμεσα εκτός ομάδας και αύριο (8/5) θα απολογηθεί για το επεισόδιο με τον προπονητή του, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση είναι καθαρά για τυπικούς λόγους.

Πλέον η ΑΕΚ θα πορευτεί χωρίς τον Αμερικανό γκαρντ, αρχής γενομένης από το Game 3 της ημιτελικής σειράς με τον Ολυμπιακό, την προσεχή Τρίτη στο ΟΑΚΑ. Ο Γκριν είχε 4.5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ μ.ό. σε 13 αγώνες με την "Ένωση" στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ