ΑΕΚ

Αποφασίζουν για Άτιτς και Παύλο

Αποφασίζουν για Άτιτς και Παύλο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε από την Κράνισκα Γκόρα, με τον Γιούρι Ζντοβτς να αποφασίζει πλέον για το μέλλον των Έντιν Άτιτς και Νικ Παύλου.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Κράνισκα Γκόρα, η ΑΕΚ αρχίζει σιγά σιγά να "χτίζει" αυτό που θα παρουσιάσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Γιούρι Ζντοβτς μπορεί να μην έχει ακόμη στη διάθεσή του τρεις παίκτες (Μάικλ Ντίξον, Νίκολα Ιβάνοβιτς, Μίλαν Μιλόσεβιτς) ελέω των προκριματικών του Eurobasket, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους παίκτες που θα μείνουν στο ρόστερ.

Αναφερόμαστε κυρίως σε δύο παίκτες που πέρσι δεν πήραν ευκαιρίες, αφού δόθηκαν δανεικοί. Ο λόγος για τους Έντιν Άτιτς και Νικ Παύλο, οι οποίοι είχαν πολύ καλή εικόνα στο διάστημα της παρουσίας των "κιτρινόμαυρων" στη Σλοβενία, αλλά παραμένει αμφίβολη η παραμονή τους στο ρόστερ.

Κυρίως ο πρώτος είναι δεδομένο ότι δεν θα βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της "Ένωσης", αλλά θα φορέσει άλλη φανέλα, ως δανεικός. Μπορεί το ταλέντο του να είναι αδιαμφισβήτητο και η προοπτική του πολύ μεγάλη, αλλά τούτη την ώρα δεν χωράει στο rotation της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς, αφού -εκτός των άλλων- είναι ο έβδομος ξένος που υπάρχει στο ρόστερ της. Η πρόθεση που υπάρχει κάνει λόγο για δανεισμό σε ομάδα εντός των ελληνικών συνόρων, με ιδιαίτερη προτίμηση σε μια της Basket League.

Σε ό,τι αφορά τον ομογενή φόργουορντ, που πέρσι αγωνίστηκε στον Δούκα (Α2), ήταν εξαιρετικός στο διάστημα της παρουσίας της ΑΕΚ στην Κράνισκα Γκόρα, σε σημείο που πλέον υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι του. Γιατί μπορεί αρχικά να έμοιαζε αδύνατο να διατηρηθεί στο ρόστερ, αλλά γύρισε άρδην τις πιθανότητες με το μέρος του, με αποτέλεσμα ο Γιούρι Ζντοβτς να έχει ένα ευχάριστο δίλημμα για την περίπτωσή του.

Το "ξανθό σκυλί" θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για το μέλλον του Νικ Παύλου, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά. Ούτως ή άλλως, ο ύψους 2μ01 φόργουορντ κέρδισε "με το σπαθί του" τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στη δωδεκάδα της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ