ΑΕΚ

Από ατυχία σε ατυχία ο Μπράουν

Από ατυχία σε ατυχία ο Μπράουν
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΤζεϊΚόβαν Μπράουν ταξίδεψε για τις ΗΠΑ προκειμένου να βρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του, απουσιάζοντας για τρεις ημέρες από τις προπονήσεις εν όψει Παναθηναϊκού (4/4, 20:00). Η τρίτη ατυχία μέσα σε δύο εβδομάδες για τον Αμερικανό γκαρντ.

Δεν λένε να ηρεμήσουν στην ΑΕΚ με τα προβλήματα που εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο διαρκώς, δίχως σταματημό. Εσχάτως πληροφορήθηκαν πως θα στερηθούν των υπηρεσιών του ΤζεϊΚόβαν Μπράουν μέχρι την Πέμπτη (31/3) λόγω προσωπικού προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο πρώην παίκτης του ΚΑΟΔ ενημερώθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς του και έσπευσε να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του προκειμένου για να δώσει το "παρών" στην κηδεία. Θέμα απουσίας του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (4/4, 20:00) δεν τίθεται, αν και αυτό που σκέφτονται όλοι είναι πως ο νεοαποκτηθείς παίκτης δεν έχει καταφέρει να βρει την ηρεμία του από τη στιγμή που επέστρεψε στη χώρα μας.

Μέσα σε είκοσι ημέρες είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη τρεις φορές, με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ολυμπιακό κι έπειτα τον αγώνα με το Ρέθυμνο, στον οποίο η ΑΕΚ ηττήθηκε με 70-69.

Όλα ξεκίνησαν στις 5 Μαρτίου, όταν τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης των "κιτρινόμαυρων", με τα αποτελέσματα της μαγνητικής να δείχνουν πως θα απουσιάσει για μία εβδομάδα λόγω οστικού οιδήματος και βλάβης στη δεξιά ποδοκνημική . Τις ημέρες που ακολούθησαν το ιατρικό τιμ της "Ένωσης" δεν έπαψε λεπτό να ασχολείται μαζί του αφού ακολουθούσε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς ήθελε τη νίκη για παραπάνω από έναν λόγους -βαθμολογικούς και ψυχολογικούς.

Η μεγάλη προσπάθεια που έγινε εκατέρωθεν απέδωσε καρπούς αφού ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στους "ερυθρόλευκους", δίχως όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την προσπάθειά του. Ένας τραυματισμός στον αχίλλειο στο ξεκίνημα της δεύτερης παράτασης τον έθεσε νοκ άουτ από τα τελευταία λεπτά του αγώνα, τον οποίο εν τέλει η ΑΕΚ έχασε με 100-93. Το πρόβλημα που απέκτησε εκείνη τη στιγμή ήταν -ευτυχώς για εκείνον και την ομάδα- μικρότερο απ ότι φοβούνταν στην "Ένωση" , με αποτέλεσμα να λείψει από τις προπονήσεις μόνο για μία εβδομάδα.

Η ζημιά όμως έγινε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, που ακολουθούσε. Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου έκαναν την υπέρβαση, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα -αφού ο Γιάννης Καλαμπόκης αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε στο φινάλε του αγώνα- και έτσι η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έχασε κάθε ελπίδα να προλάβει την τρίτη θέση της regular season.

Ακολούθως, ήταν έπαιξε όσο χρειάστηκε (20'28'') στην επιβλητική νίκη επί του Κολοσσού, για να έρθει η νέα ατυχία, αυτή τη φορά με την απώλεια της γιαγιάς του. Ο απόφοιτος του Texas επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό τις ΗΠΑ προκειμένου να βρεθεί στην κηδεία και την Πέμπτη (31/3) θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο μεγάλο τεστ των "κιτρινόμαυρων" πριν τα πλέι οφ, ένα παιχνίδι περισσότερο γοήτρου και λιγότερο βαθμολογικού ενδιαφέροντος, αφού η τρίτη θέση έχει χαθεί εδώ και καιρό...

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ