ΑΕΚ

Ανέλαβε την ευθύνη ο Παπαντωνίου

Ανέλαβε την ευθύνη ο Παπαντωνίου

Ο Νώντας Παπαντωνίου παραδέχτηκε ότι οι δυο άστοχες βολές του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στέρησαν κάτι που περίμενε καιρό ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ενώ ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης του (PHOTO).

Η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό , όταν ο Νώντας Παπαντωνίου αστόχησε σε δυο βολές στα 22" για το τέλος της πρώτης παράτασης κι ενώ η "Ένωση" ήταν μπροστά στο σκορ με 87-85. Εν συνεχεία το παιχνίδι πήγε στο δεύτερο έξτρα πεντάλεπτο, εκεί όπου οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με το υπέρ τους 93-100, αφήνοντας την ομάδα του Ζντοβτς με την... προσπάθεια.

Ο Παπαντωνίου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από την Ευρωκλινική Αθηνών όπου μεταφέρθηκε χθες (13/3) έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο, ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης του ενώ υπενθύμισε πως έτσι είναι το μπάσκετ.

"Δύσκολη η χθεσινή μέρα για μένα και για την ομάδα. Δυστυχώς δύο άστοχες βολές μου, μας στέρησαν κάτι που περιμέναμε όλοι καιρό. Κρίμα για την προσπάθειά μας και για τον κόσμο μας που ήταν εκεί. Γνωρίζω καλά πόσο πικραθήκατε και εννοείται αναλαμβάνω το μερίδιο της ευθύνης μου. Έτσι είναι το μπάσκετ όμως. Πάνω απ' όλα είναι η υγεία μας. Καλή Σαρακοστή σε όλους. Συνεχίζουμε!" ήταν το μήνυμα του 26χρονου γκαρντ στο Instagram.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ