ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Νέα αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου πήρε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" κατά της ΑΕΚ για το γήπεδο του Ελληνικού. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον πρόβλημα.
Η ΑΕΚ αρνείται να φύγει από το κλειστό του Ελληνικού ώστε να το χρησιμοποιήσει αποκλειστικά ο Ολυμπιακός και σε πρώτη φάση φαίνεται να δικαιώνεται.
Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" ζητώντας την άμεση έξωση της ΑΕΚ από το γήπεδο ώστε να παραχωρηθεί αυτό στον Ολυμπιακό, με τον οποίον έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία, πήρε νέα αναβολή για τις 22 Σεπτεμβρίου.
Παρά το ότι η δικηγόρος των "Ολυμπιακών Ακινήτων" υποστήριξε πιεστικά πως έπρεπε να εκδοθεί άμεσα απόφαση επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, επειδή στη συμφωνία με τον Ολυμπιακό υπήρχε προθεσμία μέχρι τις 26 Ιουλίου (τη Δευτέρα δηλαδή) για να αδειάσει το γήπεδο ώστε να αρχίσουν οι εργασίες που έχουν προγραμματίσει οι "ερυθρόλευκοι", το δικαστήριο δεν θέλησε να αποφασίσει.
Οι δικηγόροι της ΑΕΚ, Σωκράτης Λαμπρόπουλος και Λία Μάντη, χρησιμοποίησαν ως καταλυτικό επιχείρημα την υπαγωγή της ΚΑΕ στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού νόμου. Αυτό έκανε το δικαστήριο διστακτικό ως προς τη λήψη απόφασης, προφανώς επειδή δεν ήθελε να μπλοκάρει την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης που καταβάλει η ΚΑΕ. Έτσι αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της αίτησης για τις 22 Σεπτεμβρίου.
Αυτή η εξέλιξη αποτελεί ασφαλώς νίκη της ΑΕΚ και προκαλεί προβλήματα στον Ολυμπιακό. Ο τελευταίος θεωρούσε βέβαιη τη μετακόμισή του στο Ελληνικό, ωστόσο πλέον πρέπει να δει τι θα κάνει, διότι ακόμα κι αν τελικά τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" κερδίσουν τα ασφαλιστικά μέτρα, αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν τις 22 Σεπτεμβρίου . Και μέχρι τότε δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο και να κάνει τις παρεμβάσεις που θέλει. Ή, για την ακρίβεια, δεν μπορεί να μπει μόνος του, χωρίς την ΑΕΚ δηλαδή.
Επομένως οι επιλογές που έχει ο Ολυμπιακός είναι τρεις: α) Να Να εγκαταλείψει την περίπτωση του Ελληνικού και να επιστρέψει στο ΣΕΦ, β) να αποδεχθεί τη συγκατοίκησή του με την ΑΕΚ, γ) να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ την έξωσή της από το Ελληνικό, ώστε να αποκτήσει αυτός την αποκλειστική χρήση.
Η ΑΕΚ πλέον δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να περιμένει. Φαίνεται πάντως πως προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, γι' αυτό και απ' ό,τι λέγεται κάνει κάποιες επαφές με τον Δήμο Αμαρουσίου ώστε να χρησιμοποιήσει το κλειστό του Αγ. Θωμά ως έδρα την επόμενη χρονιά. Στην περίπτωση φυσικά που ο Ολυμπιακός διαπραγματευτεί και συμφωνήσει μαζί της την έξωσή της από το Ελληνικό (ή στην περίπτωση που χάσει τα ασφαλιστικά μέτρα μετά τις 22 Σεπτεμβρίου)
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.