ΑΕΚ

Ανακοίνωσε tryouts για την σεζόν 2017-28 η ΑΕΚ

ΕΣΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-21 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΣΚΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ Κ-21 / ΑΕΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) G4PHOTOS

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη δοκιμαστικών στην προσπάθειά της να ενισχύσει περισσότερο τα τμήματα υποδομής της.

Με φρέσκες της "δάφνες" από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Νέων της ΕΣΚΑ από την ομάδα U21 , η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι σε περίπου ένα μήνα θα διεξάγει διήμερο δοκιμαστικών για νέους παίκτες.

Μένοντας πιστή στην φιλοσοφία της να αποκτήσει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική περιφέρεια και όχι μόνο, η "Ένωση" επιθυμεί να συνεχίσει το δικό της "παιδομάζωμα" στην προσπάθεια να αναδείξει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που γίνεται υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος, Ντράγκαν Σάκοτα.

Την φετινή σεζόν η παιδική ομάδα της ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της ΕΣΚΑ, κερδίζοντας την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, η εφηβική ομάδα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, ενώ η ομάδα Νέων κατέκτησε το δικό της Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η αγωνιστική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Το πλάνο της ΑΕΚ B.C. για την παραγωγική διαδικασία ακολουθείται και υποστηρίζεται απρόσκοπτα, και παραμένει βασική προτεραιότητα.

Στο πλαίσιο αυτό η ΑΕΚ θα συνεχίσει την προσπάθειά της για ενίσχυση των αγωνιστικών Τμημάτων με ταλαντούχους αθλητές απ’ όλη την ελληνική περιφέρεια, και όχι μόνο.

Εν όψει της νέας περιόδου, η ΑΕΚ διοργανώνει δοκιμαστικά (Tryοuts) την Πέμπτη 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (και ώρες 16:00-20:00), υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της AEKB.C., Nτράγκαν Σάκοτα.

Οι αθλητές, που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία θα πρέπει να είναι γεννηθέντες το 1999, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003. Όσοι ενδιαφερόμενοι, αθλητές, γονείς ή εκπρόσωποι των παικτών, επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη Φόρμα συμμετοχής εδώκαι ν’ ακολουθήσουν τις διαδικασίες, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προπόνηση είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Η διαδικασία των tryouts δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. εντός των επόμενων ημερών πρόκειται ν’ ανακοινώσει εκπλήξεις σε ό,τι αφορά στο στελεχιακό δυναμικό της ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αυτονόητο είναι, ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα έχει πάντα το απόλυτο κουμάντο συνεχίζοντας και υλοποιώντας τον αρχικό στόχο του Μάκη Αγγελόπουλου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ