ΑΕΚ

Ανακοίνωσε ιατρικό υποστηρικτή και τιμ

Ανακοίνωσε ιατρικό υποστηρικτή και τιμ
INTIME SPORTS

Σε συνεργασία με την Ευρωκλινική Αθηνών θα είναι στο εξής η ΑΕΚ. Η "κιτρινόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε την χορηγική συμφωνία με την κλινική, ενώ ενημέρωσε ποιοι θα στελεχώνουν το ιατρικό τιμ

Την ιατρική στήριξη της Ευρωκλινικής Αθηνών θα έχει στο εξής η μπασκετική ΑΕΚ, καθώς όπως ανακοινώθηκε η κλινική αποτελεί τον νέο "Επίσημο Ιατρικό υποστηρικτή" της ομάδας. Επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου θα είναι ο Δρ. Ηρακλής Πατσόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν είχε εργαστεί και στον Πανελλήνιο, το κομμάτι της διατροφολογίας θα αναλάβει ο γιατρός Κωνσταντίνος Ξένος, ενώ ο Σταύρος Τόιλος θα έχει το κομμάτι της αποκατάστασης και θεραπευτικής γυμναστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "Ένωσης" αναφέρει

" Η ΑΕΚ ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία της με την Ευρωκλινική Αθηνών, η οποία και θα αποτελέσει τον «Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή» της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ανακοινώνεται επίσης, ότι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της «Βασίλισσας», αναλαμβάνει ο Ηρακλής Ι. Πατσόπουλος, Χειρουργός Ορθοπαιδικός, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κολωνίας, Διευθυντής Β΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής και Αθλητικών Κακώσεων Ευρωκλινικής Αθηνών.

Η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των καιρών ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κωνσταντίνο Ξένο, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Μ.Sc Διευθυντή Τμήματος Διατροφογενετικής και Έρευνας Θρέψης Ευρωκλινικής Αθηνών.

Τέλος, με την ΑΕΚ θα συνεργάζεται στο εξής ο Σταύρος Τόιλος P.T., M.Phil., Cer.Acup. Διευθυντής Κέντρου Φυσικοθεραπείας, Λειτουργικής Αποκατάστασης και Θεραπευτικής Γυμναστικής “Βιοκίνηση”. Φυσιοθεραπευτής ομάδας παραμένει ο Μανώλης Πετρόπουλος.

Η συνεργασία της ΑΕΚ με την Ευρωκλινική Αθηνών περιλαμβάνει πολλές παροχές-προσφορές υγείας για την κάλυψη των αναγκών όλων των φίλων της ΑΕΚ. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ