ΑΕΚ

Αμφίβολος ο Χέρστον για το πρώτο παιχνίδι των playoffs

Αμφίβολος ο Χέρστον για το πρώτο παιχνίδι των playoffs
Χέρστον

Η παρουσία του Μαλίκ Χέρστον στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της Basket League ΣΚΡΑΤΣ παραμένει αμφίβολη, με τον Αμερικανό φόργουορντ να συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πόδι.

Ο τραυματισμός του Μαλίκ Χέρστον στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πριν από μία εβδομάδα αποτελεί τον μεγαλύτερο "πονοκέφαλο" του Γιούρι Ζντοβτς, εν όψει της έναρξης των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Αμερικανός φόργουορντ γλίτωσε μεν τα χειρότερα, πλην όμως δεν απέφυγε τη δεκαπενθήμερη απουσία από τη δράση, με το ιατρικό τιμ της "Ένωσης" να παλεύει προκειμένου να τον έχει έτοιμο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.

Οι πιθανότητες να προλάβει είναι μοιρασμένες, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επισημαίνουν πως όλα θα κριθούν ουσιαστικά την τελευταία στιγμή. Η επιθυμία του παίκτη να δώσει το "παρών" στην πρεμιέρα των playoffs είναι τέτοια που δίνει περιθώρια αισιοδοξίας στον Γιούρι Ζντοβτς, με την εβδομάδα που θα ξεκινήσει αύριο (11/4) να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ