ΑΕΚ

Αλεξίου: "Σημαντική μέρα για την ΑΕΚ"

Αλεξίου: "Σημαντική μέρα για την ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ο Αλέξης Αλεξίου και ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησαν για την επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χαρακτηρίζοντας ως σημαντική τη σημερινή μέρα (29/6).

Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με wild cards, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα το όνομα της ΑΕΚ. Η "Ένωση" επιστρέφει στο Eurocup, με τον Αλέξη Αλεξίου να δηλώνει πως οι προσπάθειες των τελευταίων μηνών... έπιασαν τόπο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε πως " είναι γεγονός ότι η σημερινή ημέρα είναι σημαντική για τη "Βασίλισσά" μας, επειδή επανέρχεται στην Ευρώπη μετά από οκτώ χρόνια. Είναι γεγονός ότι το περασμένο καλοκαίρι όταν με κόπο και ιδρώτα δίναμε την μάχη για να φτιάξουμε μια ομάδα αξιοπρεπή και ανταγωνιστική, είχαμε στο μυαλό μας και την επιστροφή στην Ευρώπη", για να προσθέσει:

" Αυτή η επιθυμία έγινε πραγματικότητα έπειτα από συντονισμένες κινήσεις του κυρίου Αγγελόπουλου και της διοίκησης. Όλος ο κόσμος είδε, ωστόσο, ότι η ΑΕΚ άξιζε αυτής της συμμετοχής και αγωνιστικά. Η ΑΕΚ οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα. Αυτό όπως και ο πλήρης φάκελος που αποστείλαμε σχετικά με τα παρόντα αλλά και μελλοντικά σχέδια της ΑΕΚ αξιολογήθηκαν από τους υπευθύνους της Ευρωλίγκας. Και ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή. Θέλω να πιστεύω ότι η αποψινή είδηση μετρίασε κάπως τον πόνο των οπαδών της ΑΕΚ στις δύσκολες αυτές ώρες της πατρίδας. Τα καλύτερα έρχονται…".

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα ανέφερε: " Καταρχήν, αισθάνομαι μεγάλη υπερηφάνεια που είμαι στέλεχος της ΑΕΚ γιατί νιώθω πως όλοι μαζί βάλαμε το λιθαράκι μας ώστε η ομάδα αυτή να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν και θα είναι πάντα κάτι το οποίο θα είναι συνώνυμο με το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ. Από κει και πέρα, η δουλειά η δικιά μας θα είναι να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας να κρατήσουμε την ΑΕΚ σε αυτό το επίπεδο και να προσπαθούμε να την ανεβάζουμε συνεχώς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ