ΑΕΚ

Αγωνία για Βασιλειάδη στην ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Βασιλειάδης αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό και πλέον στην ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εξετάσεών του.

Δεν έφτανε στην ΑΕΚ η ήττα από τον Ολυμπιακο , ήρθε και ο τραυματισμός του Κώστας Βασιλειάδη να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ τραυματίστηκε λιγότερο από ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, όταν προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ μετά από μία προσπάθειά του για σουτ τριών πόντων, πιάνοντας αμέσως τον αριστερό του αστράγαλο, σφαδάζοντας από τον πόνο. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα, ενώ δεν φαίνεται να έχει πειραχθεί κάποιο οστό.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί η αρχική εκτίμηση πάντως, ο Βασιλειάδης αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα απουσίας του να φτάσει ακόμα και τον ένα μήνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ