ΑΕΚ

Αγώνας δρόμου για Χέρστον

Αγώνας δρόμου για Χέρστον
Χέρστον

Ο Χέρστον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να δώσει το "παρών" στο κρίσιμο δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Α΄ γύρου των playoffs κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο (23/4), καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο Μαλίκ Χέρστον αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν και οι "κιτρινόμαυροι" αγωνιούν για το αν θα τον έχουν στην διάθεση τους για τον δεύτερο και κρίσιμο προημιτελικό αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (23/4, 20:00). Ύστερα από το "break" στο ΟΑΚΑ, αν η ΑΕΚ ηττηθεί και στην Πυλαία, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς θα αποκλειστεί από την συνέχεια της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Μαλίκ Χέρστον τραυματίστηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού της κανονικής διάρκειας για την 25η αγωνιστική κόντρα στον Παναθηναϊκό στο δεξί γόνατο, ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Αισθάνεται καλύτερα, ήθελε να παίξει ακόμη και στο πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ (78-83), αλλά στην ΑΕΚ δεν του το επέτρεψαν, καθώς φοβήθηκαν το ενδεχόμενο να χειροτερέψει η κατάσταση του.

Εξάλλου ο Αμερικανός φόργουορντ είναι χαρακτηριστικό ότι από την ημέρα του τραυματισμού του και μετά δεν έχει μπορέσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Τα περιθώρια, όμως, έχουν πλέον στενέψει για την ΑΕΚ, χρειάζεται άμεσα την χρησιμότητα του Μαλίκ Χέρστον και για αυτό καταβάλλεται αγώνας δρόμου ώστε να προλάβει το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η συμμετοχή του ωστόσο στο ματς - τελικό εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται αμφίβολη.

Σε ένα παιχνίδι που έχει τον χαρακτήρα τελικού και δίχως αύριο για την "Ένωση" μετά τη Σαββατιάτικη ήττα στο ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί με δεύτερη ήττα θα γνωρίσει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των playoffs της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ ενώ με νίκη θα μεταφέρει εκ νέου τη σειρά στο τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι στο ΟΑΚΑ.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ήττα στο πρώτο παιχνίδι του Α΄ γύρου της σειράς των playoffs από τον ΠΑΟΚ δεν θα περάσει στα ψιλά από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί και νέα σύσκεψη για σήμερα για τη λήψη σχετικής απόφασης. Μάλιστα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και η επιβολή σχετικού προστίμου.

Την ίδια ώρα τηρείται στάση αναμονής όσον αφορά τη στάση της FIBA απέναντι στις Ομοσπονδίες των οποίων οι ομάδες επέλεξαν να συμμετάσχουν στο Eurocup της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και όχι στο νεοσύστατο Champions League της FIBA. Στις τάξεις της "Ένωσης" όμως επιμένουν με τη σειρά τους να μην κάνουν πίσω στηρίζοντας την επιλογή τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ