ΑΕΚ

ΑΕΚ σε ΕΟΚ: "Δεν μπορείτε να μας πείτε πού θα παίξουμε"

ΑΕΚ σε ΕΟΚ: "Δεν μπορείτε να μας πείτε πού θα παίξουμε"

Η ΚΑΕ ΑΕΚ τοποθετήθηκε για το που θα αγωνίζεται του χρόνου, επισημαίνοντας στην ΕΟΚ πως δεν είναι σε θέση να υποδεικνύει στις ομάδες την ευρωπαϊκή διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουν.

Η διαμάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΕΟΚ συνεχίζεται, με αφορμή την προτίμηση των "κιτρινόμαυρων" να αγωνιστούν στο Eurocup της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν ταχθεί στο πλευρό του Τζόρντι Μπερτομέου, κάτι που αντιτίθεται στα "θέλω" της ΕΟΚ, που συμπράττει με τη FIBA για το Champions League.

Όπως διέρρευσε μάλιστα η ΚΑΕ ΑΕΚ, τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4) έστειλε ξεκαθάρισε στην ΕΟΚ πως " δεν μπορείτε να μας υποχρεώσετε να παίξουμε στην Ευρώπη αν δεν το επιθυμούμε, ούτε να μας πείτε πού θα παίξουμε. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε για προθέσεις, ή σκέψεις. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε, γιατί δεν θέλουμε να αγωνισθούμε σε διοργάνωση της δικής σας αρεσκείας".

Το σκάκι ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται, με την ΕΟΚ πάντως να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν υπακούσει στις δικές της επιταγές, θα υποστεί τις συνέπειες. Δηλαδή, θα αποβληθεί από κάθε εγχώρια διοργάνωση!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ