FIBA WORLD CUP

Χωρίς παίκτες της EuroLeague η προεπιλογή του Ζούρου στην Γεωργία

Χωρίς παίκτες της EuroLeague η προεπιλογή του Ζούρου στην Γεωργία
FIBA

Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου ανακοίνωσε την προεπιλογή της ενόψει του δεύτερου παράθυρου της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός τους παίκτες της EuroLeague. Μέσα ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον.

Χωρίς τους Τορνίκε Σενγκέλια και Γκιόργκι Σερμαντίνι που αγωνίζονται στην EuroLeague, αλλά με τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, θα παραταχθεί στο δεύτερο "παράθυρο" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Γεωργία του Ηλία Ζούρου.

Ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε 18 παίκτες στην προεπιλογή ενόψει των αγώνων με Αυστρία (23/2) και Γερμανία (25/2), στην προσπάθειά του να σημειώσει την πρώτη νίκη, αφού στο πρώτο "παράθυρο" η Γεωργία γνώρισε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από Γερμανία και Σερβία.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Γεωργίας: Μαικλ Ντίξον, Ανατόλι Μπόισα, Γκιόρκι Τσιντσάντζε, Λεβάν Παστάτσια, Μιχαήλ Μπερισβίλι, Μεράμπ Μποκολοσβίλι, Ρεβάζ Ρογκάβα, Νίκα Νταρμπαρίτζε, Γκέγκι Μπακράτζε, Ακάκι Λομούρι, Ρέζο Χαχανίτζε, Ιλία Λονταρίτζε, Οτάκ Πχακάτζε, Ακάκι Ντβαλισβίλι, Νικολόζ Τσκιτιβίσλι, Γκόγκα Μπιτάτζε, Μπέκα Μπεκαούρι, Μπέκα Τσιβτιβάτζε.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ