FIBA WORLD CUP

Χωρίς παίκτες της EuroLeague η προεπιλογη της Σερβίας

Χωρίς παίκτες της EuroLeague η προεπιλογη της Σερβίας
FIBA

Η σερβική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την προεπιλογή ενόψει των "παράθυρων" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, αφήνοντας εκτός λίστας τους παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague.

Χωρίς παίκτες της EuroLeague, αλλά αρκετά ηχηρά ονόματα και νεαρούς παίκτες θα παραταχθεί η Σερβία στο δεύτερο "παράθυρο" της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Παίκτες όπως ο Μίροσλαβ Ραντούίτσα, ο Μιλένκο Τέπιτς και ο Στεφάν Γιόβιτς ξεχωρίζουν στην προεπιλογή της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς, η οποία αποτελείται από 16 άτομα.

Αναλυτικά η προεπιλογή των Σέρβων: Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Γιανγκσού Ντράγκονς), Στέφαν Γέλοβατς (Νίζνι Νόβγκοροντ), Τζόρτζε Γκάγκιτς (Παρτιζάν), Όγκνιεν Γιάραμαζ (Μέγκα Λεκς), Στέφαν Γιόβιτς (Μπάγερν Μονάχου), Στέφαν Πένο (Άλμπα Βερολίνου), Ιλία Τζόκοβιτς (Μπόρατς), Μιλένκο Τέπιτς (Μπρίντιζι), Αλέκσα Ραντάνοφ (Ζελέζνικ), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ιβάν Πάουνιτς (Τόφας), Βάνια Μαρίνκοβιτς (Παρτιζάν), Ντέγιαν Τοντόροβιτς (Μπιλμπάο), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ), Σάβα Λέσιτς (Έτινγκερ), Στέφαν Μπίρτσεβιτς (Ινστανμπούλσπορ).

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία εκτός έδρας στις 23 Φεβρουαρίου και την Αυστρία εκτός έδρας στις 25 Φεβρουαρίου.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ