FIBA WORLD CUP

Το ρόστερ των ΗΠΑ για το δεύτερο "παράθυρο"

Το ρόστερ των ΗΠΑ για το δεύτερο "παράθυρο"

Κατά τα 10/12 αλλαγμένοι θα παρουσιαστούν οι Αμερικανοί στις αναμετρήσεις με την Κούβα και το Πουέρτο Ρίκο για το δεύτερο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παίκτες που παίζουν στην G-League απαρτίζουν το ρόστερ των ΗΠΑ και για το δεύτερο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Η Ομοσπονδία των ΗΠΑ ανακοίνωσε την 12άδα που θα έχει ο Τζεφ Βαν Γκάντι στους αγώνες αυτής της εβδομάδας στο Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια με την Κούβα (23/2) και το Πουέρτο Ρίκο (26/2), η οποία έχει μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με αυτή των πρώτων αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, μονο δύο παίκτες (ο Λάρι Ντρου ΙΙ και ο Τράβις Γουέρ) "επιστρέφουν" από την ομάδα που έπαιξε τον προηγούμενο Νοέμβριο στους πρώτους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης. Οι υπόλοιποι δέκα θα κάνουν το ντεμπούτο τους με την φανέλα της Εθνικής.

Αναλυτικά η 12άδα των ΗΠΑ:

Λάρι Ντρου ΙΙ (Σιού Φολς Σκάιφορς), Τράβις Γουέρ (Σάουθ Μπέι Λέικερς), Τέιλορ Μπράουν (Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς), Άαρον Χάρισον (Ρίνι Μπίγκχορνς), Αλόνζο Τζι (Σιού Φολς Σκάιφορς), Ρόντνι Πέρβις (Λέικλαντ Μάτζικ), Ζέιβιερ Σάιλας (Νόρδερν Αριζόνα Σανς), Ντέιβιντ Στόκτον (Ρίνο Μπίγκχορνς), Ρασόν Τόμας (Οκλαχόμα Σίτι Μπλου), Μάρκους Θόρντον (Κάντον Τσαρτζ), Ντέβιν Γουίλιαμς (Μέιν Ρεντ Κλος), Ντέρεκ Γουίλις (Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ).

Στους πρώτους δύο αγώνες η αμερικανική ομάδα νίκησε δύσκολα το Πουέρτο Ρίκο 85-78 (στις 23/11) και πολύ εύκολα το Μεξικό 91-55 (στις 26/11), καταλαμβάνοντας έτσι την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Photo credits: fiba.basketball/basketballworldcup/2019/americas-qualifiers

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ