Το 71% των Ελλήνων θεωρεί προτεραιότητα την Εθνική

Το 71% των Ελλήνων θεωρεί προτεραιότητα την Εθνική

Το 71% των Ελλήνων θεωρεί πως η Εθνική ομάδα είναι προτεραιότητα για τους παίκτες! Το ποσοστό βγήκε έπειτα από γκάλοπ που έκανε αγγλικός κολοσσός δημοσκοπήσεων, με αφορμή τα "παράθυρα" των Εθνικών.

Ο αγγλικός κολοσσός δημοσκοπήσεων, SMG, πραγματοποίησε και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα ενός πολύ σημαντικού γκάλοπ σχετικά με τη διαμάχη που υπάρχει ανάμεσα σε FIBA και EuroLeague, με αφορμή τα "παράθυρα" των Εθνικών ομάδων.

Η έρευνα έγινε σε τρεις διαφορετικές χώρες ανάμεσά τους κι η Ελλάδα. Από τα αποτελέσματα, βγήκε το συμπέρασμα πως οι πολίτες θεωρούν ότι η Εθνική ομάδα θα πρέπει να είναι η  νούμερο ένα προτεραιότητα των αθλητών και πως οι ομάδες έχουν καθήκον κάθε φορά να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνιστούν με αυτή.

Αναλυτικά, στην Ελλάδα το 75% των ερωτηθέντων συμφωνούν με την άποψη ότι: "Η επιτυχία των Εθνικών ομάδων είναι πολύ  σημαντική για εμένα". Στην Ισπανία το αντίστοιχο ποσοστό είναι 71% και στην Τουρκία 82%

Επίσης, το  71% συμφώνησε ότι η συμμετοχή στην Εθνική  ομάδα πρέπει να είναι κορυφαία προτεραιότητα για τους παίκτες. Στην Ισπανία το αντίστοιχο ποσοστό είναι 71% και στην Τουρκία 73%.

Ακόμα, το 85% στην Ελλάδα συμφώνησε ότι οι ομάδες πρέπει πάντα να επιτρέπουν στους παίκτες να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες και μόλις το 9% διαφώνησε. Στην Ισπανία τα ποσοστά στην ερώτηση αυτή ήταν 72% - 9% και στην Τουρκία 79% - 9%.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24