FIBA WORLD CUP

Τιμή του και καμάρι του

9/7/11 - Mar del Plata, Argentina -  Jose Juan Barea (5 PUR) durante el partido entre República Dominicana y PUerto Rico del Campeonato FIBA Americas 2011. (foto José Jiménéz © PHOTO FIBA AMERICAS) *** Mandatory Credit ***
9/7/11 - Mar del Plata, Argentina - Jose Juan Barea (5 PUR) durante el partido entre República Dominicana y PUerto Rico del Campeonato FIBA Americas 2011. (foto José Jiménéz © PHOTO FIBA AMERICAS) *** Mandatory Credit *** JOSE JIMENEZ © PHOTO FIBA AMERICAS *** MANDATORY CREDIT ***

Το Πουέρτο Ρίκο ενημέρωσε ότι ο Μορίς (για τους φίλους Μο) Χάρκλες θα φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και εκείνος "τιτίβισε" τη χαρά του.

Η αλήθεια είναι πως μια... ρίζα από Πουέρτο Ρίκο την έχει ο Μορίς Χοσέ "Μο" Χάρκλες. Ο σμολ φόργουορντ των Μάτζικ γεννήθηκε μεν, στη Νέα Υόρκη, αλλά από Πορτορικανούς γονείς και δεν παραλείψει να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο, όποτε του το ζητούν. Ε, του το ζήτησαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας και τιτίβισε πως είναι τιμή του.

Βέβαια, τον Δεκέμβρη το Πουέρτο Ρίκο είχε ενημερώσει πως ο παίκτης δεν απαντά στα τηλεφωνήματα που του κάνουν, μηδέ οι Μάτζικ στα mails. Τέλος καλό όμως, όλα καλά.

Οι Φιλιππίνες ενημέρωσαν με τη σειρά τους πως έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα των Τζαβέιλ ΜακΓκι και Αντρέι Μπλάτσε. Περιμένουν το "ναι" τους για να ολοκληρώσουν εμπρόθεσμα τη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίων -προηγουμένως, τα χαρτιά τους θα πρέπει να εγκριθούν από το Κογκρέσο. Είναι σαφές πως δεν γίνεται να τους χρησιμοποιήσουν και τους δύο. Η προτεραιότητα είναι ο ΜακΓκι και ο Μπλάτσε το plan B.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ