FIBA WORLD CUP

Θέλει να παίξει στο τρίτο "παράθυρο" ο Περτλ

Θέλει να παίξει στο τρίτο "παράθυρο" ο Περτλ

Ο Γιάκομπ Περτλ σκοπεύει να φορέσει και αυτό το καλοκαίρι τη φανέλα της Εθνικής Αυστρίας, βοηθώντας την στο τρίτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Οι δύο ήττες στους ισάριθμους αγώνες που έδωσε η Αυστρία στο πρώτο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 δεν αποθάρρυναν τον Γιάκομπ Περτλ. Ο σέντερ των Τορόντο Ράπτορς σκοπεύει να ενισχύσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του στο (τρίτο) παράθυρο του Ιουνίου, φορώντας εκ νέου τη φανέλα με το εθνόσημο μετά τις τέσσερις εμφανίσεις που έκανε στα pre-qualifiers του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον προηγούμενο Αύγουστο.

Ο Περτλ αποκάλυψε τις προθέσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. " Χάσαμε τους πρώτους δύο αγώνες αλλά έχουμε άλλους τέσσερις και εύχομαι να παίξω στους επόμενους δύο με τη Γερμανία και τη Γεωργία. Πρέπει πρώτα να δω πως θα είναι το καλοκαιρινό πρόγραμμά μου αλλά πραγματικά εύχομαι να αγωνιστώ", τόνισε μεταξύ άλλων ο 22χρονος Αυστριακός σέντερ, ο οποίος έχει φέτος 6,8 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 1,2 κοψίματα κατά μέσο όρο στο ΝΒΑ, παίζοντας μόνο 18,1 λεπτά ανά αγώνα.

Photo credits: fiba.basketball

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ