FIBA WORLD CUP

Παίζει στα "παράθυρα" ο Μοτιεγιούνας

Lithuania's Donatas Motiejunas reacts during the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match against Italy in Ljubljana, Slovenia, Thursday, Sept. 19, 2013. (AP Photo/Petr David Josek)
Lithuania's Donatas Motiejunas reacts during the EuroBasket European Basketball Championship quarterfinal match against Italy in Ljubljana, Slovenia, Thursday, Sept. 19, 2013. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Παρά την αρχική πρόθεση για το αντίθετο, εν τέλει η Shangong -ομάδα από την Κίνα- επιτρέπει στον Ντονάτας Μοτιεγιούνας να ενισχύσει την Εθνική Λιθουανίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Η Κίνα, ήταν το πιο πρόσφατο... εμπόδιο στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Πριν από μερικές ημέρες, είχε βγει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Shangong δεν θα άφηνε τον Ντονάτας Μοτιεγιούνας να παίξει στα "παράθυρα" της FIBA. Φαίνεται, όμως, πως η κατάληξη στην υπόθεση θα είναι διαφορετική.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, η Shangong θα επιτρέψει στον πρώην NBAer να βοηθήσει κανονικά την Εθνική Λιθουανίας στις αναμετρήσεις των προκριματικών. Σημαντική προσθήκη για τη Λιθουανία, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ουγγαρία, την Πολωνία και το Κόσοβο.

Photo Credits: AP/Petr David Josek

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ