FIBA WORLD CUP

Οριστικά χωρίς παίκτες της EuroLeague η Σλοβενία στα προκριματικά

Οριστικά χωρίς παίκτες της EuroLeague η Σλοβενία στα προκριματικά

Η Σλοβενία ανακοίνωσε την 12αδα που θα παρατάξει στους πρώτους αγώνες της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε μερικές ημέρες, αφήνοντας εκτός επιλογής τον Ντόντσιτς και τους υπόλοιπους παίκτες που ανήκουν σε ομάδες της EuroLeague.

Στην Σλοβενία θα ήθελαν πάρα πολύ να παραταχθούν στους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχοντας στην διάθεσή τους τον Λούκα Ντόντσιτς και τους υπόλοιπους παίκτες της EuroLeague. Βλέποντας ωστόσο ότι αυτό δεν είναι δυνατό, αποφάσισαν να ανακοινώσουν από τώρα την 12αδα τους για τους πρώτους αγώνες, αφήνοντας εκτός τα αστέρια τους.

" Δε μας αρέσει η απόφαση των συλλόγων να μην αφήσουν τους παίκτες να αγωνιστούν, αλλά την σεβόμαστε" δήλωσε ο νέος τεχνικός της Σλοβενίας, Ράντο Τριφούνοβιτς, στο άκουσμα ότι τρεις ακόμα παίκτες που ανήκουν σε συλλόγους της EuroLeague, οι Έντο Μούριτς (Αναντολού Εφές), Ζόραν Ντράγκιτς (Αρμάνι Μιλάνο) και Γιούρι Μασούρα (Μπασκόνια) δεν έχουν την άδεια των συλλόγων τους να αγωνιστούν στους αγώνες, προσθέτοντας τα ονόματά τους δίπλα σε αυτά των Ντόντσιτς (Ρεάλ), Άντονι Ράντολφ (Ρεάλ) και Αλεξέι Νίκολιτς (Μπάμπεργκ).

Κάπως έτσι, η 12αδα με την οποία θα παραταχθούν οι Σλοβένοι στους αγώνες του Νοεμβρίου κόντρα σε Λευκορωσία (24/11, εντός έδρας) και Ισπανία (26/11, εκτός έδρας) αναμένεται να είναι η εξής: Γιάκα Μπλάζιτς, Βλάτκο Τσάντσαρ, Ζίγκα Ντίμεκ, Γκρεγκόρ Χρόβατ, Μίχα Λαπόρνικ, Μπλα Μάχκοβιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Μάτιτς Ρέμπετς, Λούκα Ρούπνικ, Ζαν Μαρκ Σίσκο, Γκάσπερ Βίντμαρ, Σάσα Ζάγκορατς.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ