FIBA WORLD CUP

Ο Μπέντζιους "πήρε φωτιά" και έβαλε 20 πόντους στην πρώτη περίοδο!

Ο Μπέντζιους "πήρε φωτιά" και έβαλε 20 πόντους στην πρώτη περίοδο!

Λιθουανός διεθνής forward έκανε πράγματα και θαύματα στη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας του απέναντι στο Κόσοβο στην Svyturio Arena της Κλαϊπέδα (VIDEO).

Τον Εϊμάντας Μπέντζιους -λογικά- δεν τον γνωρίζετε. Πρόκειται για 27χρονο μπασκετμπολίστα της Ομπραντόιρο, που απόψε έκανε πράγματα και θαύματα στην εντός έδρας νίκη της Λιθουανίας επί του Κοσόβου (106-50) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο Μπέντζιους, λοιπόν, ξεκίνησε το ματς με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς έβαλε τους 20 από τους 22 σε οκτώ λεπτά στην πρώτη περίοδο με 1/1 δίποντο και 6/6 τρίποντα. Στη συνέχεια πρόσθεσε απλώς ένα ζευγάρι εύστοχων βολών, μάζεψε 4 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και συγκέντρωσε 26 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

18 πόντους είχε για τους Λιθουανούς ο Γκεντράιτις, 12 ο Εχόντας, από 11 οι Γιουσκεβίτσιους - Γκριγκόνις, ενώ η ομάδα σούταρε με 50% από το τρίποντο (17/34) την ώρα που ο νατουραλιζέ Σον Τζόουνς είχε για το Κόσοβο 23 (από τους 50 πόντους) με 7/17 δίποντα και 9/11 βολές. Ουδείς παίκτης των φιλοξενούμενων είχε περισσότερους από οκτώ πόντους, ουδείς είχε περισσότερα από τρία καλάθια.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ