FIBA WORLD CUP

Νοτσιόνι: "Την Ελλάδα την φοβάσαι"

Νοτσιόνι: "Την Ελλάδα την φοβάσαι"

Παρών με την Αργεντινή θα είναι ο Αντρές Νοτσιόνι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων την Ελλάδα στον όμιλο της Σεβίλλης. Τι λέει για Σπανούλη, Μπουρούση, Πρίντεζη

Ο Αντρές Νοτσιόνι θα δηλώσει για μία ακόμα παρών στην πρόσκληση της εθνικής Αργεντινής κι έτσι θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 που θα λάβει χώρα στην Ισπανία.

Ο 34χρονος άσος της Λαμποράλ Κούτσα έχει θέσει εαυτόν στη διάθεση του Χούλιο Λάμας για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA ο Νοτσιόνι δείχνει να υπολογίζει ιδιαίτερα την Ελλάδα, την οποία έχει αντιμετωπίσει πολλάκις στο παρελθόν.

"Η πρώτη αίσθηση είναι ότι πρόκειται για έναν όμιλο στον οποίο θα παλέψουμε και θα είμαστε καλοί. Δεν πρόκειται για έναν από τους λεγόμενους ομίλους του θανάτου. Είμαστε ικανοί να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να εξελιχθούμε για τη συνέχεια της διοργάνωσης", σχολίασε ο Νοτσιόνι και συμπλήρωσε:

"Από τους αντιπάλους υπάρχουν τρεις που ξεχωρίζουν: η Ελλάδα, το Πουέρτο Ρίκο και η Κροατία. Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή. Είναι μία ομάδα που φοβάσαι. Θα την οδηγεί ο Σπανούλης ο οποίος αναμφίβολα αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας. Θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος με έμπειρους παίκτες όπως ο Μπουρούσης και ο Πρίντεζης. Η Ελλάδα δεν είχε καλή απόδοση στο Ευρωμπάσκετ και χρειάστηκε wild card για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ψάξει για εκδίκηση".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ