FIBA WORLD CUP

Τρίτη μέρα και άμυνα για τους Αμερικανούς

Τρίτη μέρα και άμυνα για τους Αμερικανούς

Τρίτη μέρα στο Λας Βέγκας για την ομάδα των ΗΠΑ, με την προπόνηση να επικεντρώνεται κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Δείτε στιγμιότυπα από την προετοιμασία.

Η τρίτη μέρα της προετοιμασίας των Αμερικανών στο Λας Βέγκας ολοκληρώθηκε και η ομοσπονδία των ΗΠΑ έδωσε για άλλη μία φορά στην δημοσιότητα βίντεο και δηλώσεις των αθλητών από την προπόνηση.

Αυτή τη φορά, ο κόουτς Μάικ Κριζέφσκι θέλησε να δουλέψει στο κομμάτι της άμυνας, δοκιμάζοντας επίσης τους Πολ Τζορτζ και Κέβιν Ντούραντ στην ίδια ομάδα κατά την διάρκεια της προπόνησης γιατί "το ξέρουμε όλοι ότι αυτοί οι δύο θα είναι στην τελική ομάδα. Είναι θέμα χημείας, θέλω να δοκιμάσω πολλά σχήματα γύρω από αυτούς τους δύο. Και να δω πώς λειτουργεί ο Πολ στη θέση 4, γιατί μπορεί να παίξει κι εκεί."

Ο Πολ Μίλσαπ είπε για τον ρόλο του στην ομάδα: " Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι στιγμής παίζω πολύ καλά. Ξέρω ότι δεν έχω καταφέρει να δείξω αυτό για το οποίο πιθανόν με επέλαξαν να βρεθώ εδώ, δηλαδή να σουτάρω τρίποντα. Αλλά ξέρουν ότι μπορώ να το κάνω. Νομίζω ότι είμαι πιο επικεντρωμένος στο να βοηθάω πιο πολύ στην άμυνα παρά σε οτιδήποτε άλλο."

Δείτε τα βίντεο:

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ