FIBA WORLD CUP

Τίτλο και τάπα στον Ντουράντ, θέλει ο Ιμπάκα

Τίτλο και τάπα στον Ντουράντ, θέλει ο Ιμπάκα

Ο Σερζ Ιμπάκα έχει κέφια και... θέλει να τα διατηρήσει καθ' όλη τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί και να κορυφωθούν στον τελικό. Διαβάστε ποιο είναι το όραμα.

Στην τελετή που διοργάνωσε η Ισπανία, για να παρουσιάσει τους εκπροσώπους της χώρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο... του έθνους, δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Σερζ Ιμπάκα τι ακριβώς θέλει από τη διοργάνωση. Και τι απάντησε;

"Να πάρουμε το χρυσό. Αυτό είναι το όνειρο όλων και δη όσων δεν ήμασταν -για τον έναν ή άλλον λόγο- πέρυσι στο Eurobasket. Όλοι είμαστε ευτυχείς που είμαστε και πάλι εδώ" είπε για αρχή, για να προσθέσει δίχως ανάσα "α ν ρίξω τάπα στον καλύτερο παίκτη του κόσμου, Κέβιν Ντουράντ, θα έχω πραγματοποιήσει όλα τα όνειρα μου".

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, ενημέρωσε πως δεν υπάρχει κάποιος που να μη γνωρίζει ότι πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά η Ισπανία, για να ξεπεράσει τα εμπόδια που θα βρει μπροστά της. " Δεν είναι εύκολο να φτάσεις στο τέλος της διαδρομής, αλλά έχουμε εκπληκτική ομάδα που είναι ικανή για όλα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Το ότι παίζουμε στο "σπίτι" μας δεν εγγυάται κάτι, πέραν του ότι οι φίλοι μας θα είναι κοντά μας, να μας στηρίξουν".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ