FIBA WORLD CUP

The story so far

The story so far

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Τα παιχνίδια και οι βαθμολογίες...

Η πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε χθες (30/8) με τις ομάδες να παίρνουν την πρώτη... κρυάδα. Το σημερινό (31/8) πρόγραμμα ξεκίνησε με τις αναμετρήσεις της Δομινικανής Δημοκρατίας, η οποία επικράτησε της Νέας Ζηλανδίας, ενώ η Αυστραλία ξεπέρασε το εμπόδιο της Νότιας Κορέας.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας...

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία και των τεσσάρων ομίλων...

Για τον όμιλο της Εθνικής μας η Κροατία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Αργεντινή, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα με 90-85 και έκανε το 2-0.

Τι έγινε στον Α' Όμιλο

Οι Γάλλοι πανηγύρισαν παλικαρίσια νίκη, επί της Σερβίας (73-74) , με τον Ζοφρί Λοβέρν να πηγαίνει στη γραμμή των βολών, στο 1.1'' για τη λήξη και να χαρίσει τη νίκη στους "τρικολόρ". Ο Ραντούλιτσα έσπασε τη στεφάνη.

Η Βραζιλία βρήκε λύσεις στην επίθεση από τους ψηλούς της κι επικράτησε του Ιράν με 79-50 , διπλασιάζοντας τις νίκες της στον Α' όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Χωρίς νίκη στο τουρνουά οι πρωταθλητές Ασίας.

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες οι Ισπανοί επικράτησαν της Αιγύπτου με 91-54 για την 2η αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τι έγινε στον Β' Όμιλο

Για τον δεύτερο όμιλο Αργεντινή γύρισε τρεις φορές το παιχνίδι, αλλά δεν βρήκε λύσεις στο τελευταίο ξέσπασμα της Κροατίας, με τον Ούκιτς να διασφαλίζει το 2/2 της παρέας του (85-90) .

Σπουδαία νίκη για τη Σενεγάλη, η οποία επικράτησε του Πουέρτο Ρίκο με 82-75 και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο τουρνουά. "Γύρισε" ο αστράγαλος του Κάρλος Αρόγιο στο τρίτο δεκάλεπτο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η Εθνική ομάδα ζορίστηκε κόντρα στις Φιλιππίνες, τα... έσπασε πίσω από τα 6μ.75 ωστόσο επικράτησε με 70-82 και διπλασίασε τις νίκες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας! Ρεκόρ πόντων από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Τι έγινε στον Γ' Όμιλο

Η Δομινικανή Δημοκρατία έκανε την έκπληξη και στην πρώτη της συμμετοχή μετά το 1978 πήρε τη νίκη με 76-63 επί της Νέας Ζηλανδίας . Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Φινλανδία πανηγύρισε ιστορική νίκη: την πρώτη της στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Με το 22-0 της τρίτης περιόδου, άνοιξε το δρόμο για το 81-76 επί της Ουκρανίας .

Οι ΗΠΑ τα βρήκαν σκούρα για τρία δεκάλεπτα κόντρα στην Τουρκία, ωστόσο στην συνέχεια σοβαρεύτηκαν, φτάνοντας στη νίκη με 98-77 .

Τι έγινε στον Δ'Όμιλο

Στον τέταρτο όμιλο, η Αυστραλία μετά την ήττα από τη Σλοβενία έδειξε καλά αντανακλαστικά επικρατώντας με 89-55 της Νότιας Κορέας .

Η Σλοβενία επικράτησε του Μεξικό με 89-68 και διπλασίασε τις νίκες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας ενώ τα αδέλφια Ντράγκιτς συνεχίζουν να οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς στην επόμενη φάση.

Η Λιθουανία διπλασίασε τις νίκες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο της Αγκόλας με 75-62 .

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ