FIBA WORLD CUP

Τάμπακ:" Τελικός για την πρώτη θέση"

Τάμπακ:" Τελικός για την πρώτη θέση"

Ο ασίσταντ κόουτς του Γιάσμιν Ρέπεσα, Ζαν Τάμπακ ,διαβεβαιώνει πως το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Ελλάδα (3/9, 21.00) θα έχει αέρα...τελικού. Τι είπε για τον Φώτη Κατσικάρη και τον Γιάννη Μπουρούση.

Οι Κροάτες είναι ο επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας και ο βοηθός του Γιάσμιν Ρέπεσα, Ζαν Τάμπακ δηλώνει ότι το έργο της ομάδας του δεν θα είναι εύκολο την Τετάρτη (3.9, 21.00). Μεταξύ άλλων, ειδοποίησε τον Γιάννη Μπουρούση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα πεταχτεί ... μέχρι το Πουέρτο Ρίκο, για φιλικά προετοιμασίας. Προς το παρόν ο ασίσταντ κόουτς της Ρεάλ θα είναι αντίπαλος του βασικού σέντερ της ομάδας του. Θα βρίσκεται δηλαδή στο πλευρό του σέντερ της Μπαρτσελόνα, Άντε Τόμιτς! Αυτά τα ωραία συμβαίνουν στον αυριανό αγώνα Ελλάδας-Κροατίας.

Αποστολή στη Σεβίλλη: Γιάννης Φιλέρης

Να τι είπε ο Τάμπακ:

"Θα είναι ο τελικός, για την πρώτη θέση και όχι απλά ένα ακόμη παιχνίδι. Δεν ξέρουμε βέβαια αν είναι σημαντικό να είσαι πρώτος, γιατί ... δε γνωρίζουμε και τι θα γίνει στον όμιλο που διασταυρωνόμαστε. Η Ελλάδα παραμένει ένας πολύς δυνατός αντίπαλος, μια ομάδα οργανωμένη που ξέρει πως παίζει, που έχει τους παίκτες αρκετά χρόνια μαζί. Είναι πλήρης, γιατί έχει δυο ή και τρεις παίκτες, για κάθε θέση. Παίκτες, μάλιστα, με εμπειρίες από την Ευρωλίγκα, ή και το ΝΒΑ. Με τον κόουτς Κατσικάρη έχω παίξει αρκετές φορές. Είναι ένας προπονητής που του αρέσει το κοντρόλ μπάσκετ, το πειθαρχημένο μπάσκετ, η δυναμική άμυνα. Είναι και θέμα των παικτών, βέβαια, Κάποια στιγμή, βρίσκονται μαζί, κάποια άλλη, όχι. Είναι διαφορετικό το παιχνίδι που θα δώσουμε εδώ, από το περσινό στην Σλοβενία, ή το φιλικό στη Γαλλία. Κάθε ματς είναι μια νέα ιστορία. Ο Μπουρούσης; Τον παρακολούθησα από κοντά φέτος, που δεν δούλευα, του χρόνου θα είμαστε μαζί. Είναι εξαιρετικός παίκτης. Ξέρει τι να κάνει μέσα στο γήπεδο. Τι θα τον συμβουλεύω στη Ρεάλ; Τέτοιοι παίκτες δεν χρειάζονται ειδικές οδηγίες, γιατί ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Απλά, θα έχω την ευκαιρία να του λέω τι να κάνει και τι όχι. Όσο για τη μονομαχία του με τον Τόμιτς; Είναι μεν σημαντική, αλλά ιντριγκάρει περισσότερο εσάς, γιατί δεν θα κριθεί το ματς απ' αυτό. Είναι ομαδικό άθλημα το μπάσκετ, μη το ξεχνάτε".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ