FIBA WORLD CUP

Τα αδέλφια Γκασόλ και η επίσημη μπάλα της διοργάνωσης

Τα αδέλφια Γκασόλ και η επίσημη μπάλα της διοργάνωσης

Η ισπανική ομοσπονδία κάλεσε τους Πάου και Μαρκ Γκασόλ να... τρέξουν τα 50 πρώτα μέτρα διαδικασίας που αφορά 22 πόλεις και 5.200 χιλιόμετρα, έως την εκκίνηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τι αποκάλυψε ο σέντερ των Γκρίζιλς.

Τα αδέλφια Γκασόλ ανέλαβαν την εκκίνηση αυτού που οι Ισπανοί ονόμασαν Tour Ciudadano 0,0 και αφορά το ταξίδι της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε 22 πόλεις (συνδέουν τις έξι που θα φιλοξενήσουν το τουρνουά) σε διάστημα 38 ημερών.

Η ιστορία ξεκίνησε από τη Μαδρίτη, έξω από το Palacio de Deportes, όπου εμφανίστηκε και η Δήμαρχος της πόλης, Άνα Μποτέλα για να παραδώσει την... ταξιδιάρα μπάλα στους Πάου και Μαρκ Γκασόλ. Εκείνοι, συμβολικά διέσχισαν τα πρώτα 50 μέτρα της διαδρομής που αφορά 5.200 χιλιόμετρα.

Τα αδέλφια Γκασόλ και η επίσημη μπάλα της διοργάνωσης

Ο τρίτος των πρώτων δρομέων ήταν ο Χουάν Αντόνιο Ορένγκα, ο οποίος ζήτησε από όλους τους Ισπανούς να παίξουν ενεργό ρόλο σε αυτή τη διοργάνωση.

Ας επιστρέψουμε όμως, στα αδέλφια που μίλησαν ο ένας για τον άλλον, με τον Μαρκ να λέει " προσπάθησα να πείσω τον Πάου να έλθει στο Μέμφις. Του είπα βέβαια, ότι θα σηκώνεται από τον πάγκο και είχε... κάτι θέματα. Σοβαρά τώρα, στηρίζω 100% την απόφαση του να υπογράψει στους Μπουλς". Στα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξήγησε ότι " δεν πάμε κατευθείαν στον τελικό. Υπάρχει μακρύς δρόμος έως εκεί".

Ο Πάου επισήμανε ότι " είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι το Παγκόσμιο γίνεται στη χώρα μας. Θα πρέπει να δείξουμε ότι μάθαμε το μάθημα μας από το πάθημα του 2007", τότε που οι Ισπανοί έχασαν στον τελικό του Ευρωμπάσκετ από τη Ρωσία. Όταν τον ρώτησαν πώς νιώθει, είπε " είμαι μια χαρά και γεμάτος ενέργεια".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ