FIBA WORLD CUP

Στη διάθεση του Ορένγκα, ο Ρούμπιο

Στη διάθεση του Ορένγκα, ο Ρούμπιο

Ο Ρίκι Ρούμπιο "βγήκε" σε πρόωρες διακοπές (με το τέλος της σεζόν για τους Γουλβς) και πριν κινήσει για τα τουριστικά θέρετρα, ενημέρωσε πως έθεσε εαυτόν στις υπηρεσίες της εθνική Ισπανίας, για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης, Cope και η εκπομπή Showtime είχε ένα ακόμα αποκλειστικό: το "ναι" του Ρίκι Ρούμπιο, στην πρόταση που του έκανε ο Χουάν Αντόνιο Ορένγκα να επιστρέψει στο ρόστερ της εθνικής Ισπανίας.

Ο πόιντ γκαρντ των Γουλβς είπε πως "δεν ήθελα να σκέφτομαι τίποτα, πριν τελειώσει η σεζόν στο ΝΒΑ, αλλά τώρα που μείναμε εκτός πλέι οφ αυτό που θέλω είναι να ξεκουραστώ λίγο και να παίξω με την εθνική, στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ναι, ο Ορένγκα που έχει τηλεφωνήσει ήδη και ναι του έχω πει πως είμαι διαθέσιμος".

Πέρυσι έμεινε εκτός, λόγω τραυματισμού και όπως είπε " έπειτα από +30 λεπτά συμμετοχής κατά μ.ο. σε 82 ματς, μπορώ να πω ότι το πρόβλημα μου έχει ήδη ξεχαστεί! Η αλήθεια είναι πως πέρασα πολλά για να αναρρώσω και ότι πάντα θα πρέπει να προσέχω, αλλά αν έμαθα κάτι, είναι να μη φοβάμαι".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ