FIBA WORLD CUP

Σκόλα: "Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι"

Σκόλα: "Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι"

Οι απουσίες των Μανού Τζινόμπιλι και Κάρλος Ντελφίνο υποχρέωσαν την Αργεντινή να επαναπροσδιορίσει το στόχο της, με τον Λουίς Σκόλα να ενημερώνει για τα νέα δεδομένα.

Μετά τις Φιλιππίνες, στη Σεβίλλη, όπου θα διεξαχθεί ο όμιλος της Εθνικής, προσγειώθηκε η Αργεντινή, με τον Λουίς Σκόλα να μη χάνει χρόνο πριν εξηγήσει τι θέλει η "μπιανκοσελέστε" από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

" Έχουμε μόνο να κερδίσουμε από τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση" δήλωσε ο αρχηγός της ομάδας, " η αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε στο επίπεδο που θέλαμε, πριν φτάσουμε στην Ισπανία. Προφανώς και δεν παίζουμε καλά, κάτι που μπορούν να δουν όλοι στα αποτελέσματα των φιλικών. Δεν είναι ωστόσο, η πρώτη φορά που μας συμβαίνει αυτό και οφείλω να πω ότι η προετοιμασία μας ήταν καλύτερη από αυτό που δείχνουν οι αριθμοί. Σαφέστατα έχουμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε".

Ομολόγησε πως δύσκολα θα επιτύχει η Αργεντινή ό,τι στο πρόσφατο παρελθόν της, αλλά προειδοποίησε πως "θα γινόμαστε καλύτεροι όσο προχωρά η διοργάνωση. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Αυτό το τουρνουά μόνο να μας προσφέρει πράγματα μπορεί, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο". Για αρχή πάντως, μην περιμένετε μεγάλο rotation, γιατί κατ' αρχάς στόχος θα είναι η χημεία.

Ο πάουερ φόργουορντ των Pacers αναγνωρίζει γιατί ο κόσμος περιμένει κάτι καλό (" την τελευταία δεκαετία προσφέραμε πράγματα που αύξησαν τις απαιτήσεις"), αλλά κατέληξε στο " δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτόμαστε τι θέλουν οι φίλοι μας".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ