FIBA WORLD CUP

Σέντερ οι Ντουράντ και Ντέιβις

Σέντερ οι Ντουράντ και Ντέιβις

Η εθνική των ΗΠΑ βρίσκεται στο Λας Βέγκας, όπου θα δώσει και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Μάικ Σιζέφσκι να αποκαλύπτει πως βρήκε τους... χαμένους σέντερ.

Δυόμιση ώρες διήρκεσε η πρώτη προπόνηση των Αμερικανών, στο Λας Βέγκας, με τον Μάικ Σιζέφσκι να αφήνει τους δημοσιογράφους να παρακολουθήσουν το τελευταίο μέρος.

Ο Κέβιν Ντουράντ και ο Άντονι "Eyebrow" Ντέιβις είναι αυτοί που επέλεξε ο "Coach K" για σέντερ, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με τα 5άρια. Όταν όλα τελείωσαν, ο Κέβιν Ντουράντ δήλωσε πως " πάντα απολαμβάνω να παίζω για τη χώρα μου. Όλοι εκτιμούμε την ευκαιρία που μας παρέχεται. Και δεν μπορούμε να θεωρήσουμε κάτι ως δεδομένο. Η καριέρα ενός αθλητή είναι μικρής διάρκειας και πάντα θέλεις να παίζεις, όσο περισσότερο μπορείς, χωρίς να ανησυχείς για το σώμα σου. Ξέρω πως αυτό ακούγεται λίγο τρελό, αλλά είναι αυτό που πιστεύω και το απολαμβάνω να αγωνίζομαι για την εθνική. Θέλω να έχω καλές αναμνήσεις, όταν κοιτώ πίσω, σε 10, 12, 15 χρόνια".

Σε ό,τι αφορά τον ομοσπονδιακό κόουτς, μιλώντας για τη νέα δυναμική της ομάδας, είπε πως " το 2010 δεν είχαμε κανέναν από αυτούς τους τύπους (ΛεΜπρον Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ). Η δυναμική πάντα αλλάζει. Οι ηγέτες αυτής της ομάδας είναι οι Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν, οι οποίοι έχουν αποδείξει ποιοι είναι".

Στα των σέντερ, είπε "χ άσαμε δυο παίκτες, τις τελευταίες 48 ώρες και τώρα πρέπει να βρούμε εναλλακτικές. Ο πρώτος παίκτης μας θα είναι ο Άντονι Ντέιβις και μετά θα δούμε ποιος άλλος ταιριάζει. Έχουμε κορμό οκτώ παικτών και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί κάποιος να κάνει τη δουλειά".

Δείτε το video με όσα έγιναν στην πρώτη ημέρα... δράσης των Αμερικανών.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ