FIBA WORLD CUP

Σάεθ: ''Το χρυσό στην Ισπανία!''

Σάεθ: ''Το χρυσό στην Ισπανία!''

Οι Ισπανοί διεθνείς βρίσκονται στη Μαδρίτη για την αυριανή παρουσίαση της ''φούρια ρόχα''. Ποιο ήταν, όμως, το στοίχημα που έβαλε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χοσέ Λουίς Σάεθ ενόψει World Cup;

Η Ισπανία ζει και αναπνέει για το ''δικό'' της World Cup. Τη διοργάνωση που διεξάγεται στα γήπεδα της ιβηρικής χώρας και θα σημάνει, πιθανότατα, το τέλος μιας μεγάλης ''φουρνιάς'' που θέλει να πετύχει μπροστά στον κόσμο της,

Η ''φούρια ρόχα'' θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα αύριο το πρωί στη Μαδρίτη ενώ ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας (FEB), Χοσέ Λουίς Σάεθ, εξήγησε ότι αν είχε την ευκαιρία, θα πόνταρε όλα τα του λεφτά στο χρυσό μετάλλιο!

''Σίγουρα οι ΗΠΑ έχουν το ατομικό ταλέντο ωστόσο η Ισπανία είναι ίσως η καλύτερη ομάδα που θα παραταχθεί στο World Cup. Αν έπρεπε να στοιχηματίσω αυτή τη στιγμή, θα πόνταρα χωρίς καμία αμφιβολία στην Ισπανία! Νομίζω ότι μπορούμε να κρατήσουμε εδώ το τρόπαιο!'' ανέφερε χαρακτηριστικά π ιθύνων νους της FEB.

Κατά τα άλλα, το κόστος της διοργάνωσης ανέρχεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Η ισπανική ομοσπονδία υπολογίζει ότι θα γίνουν περίπου 270.000 κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Σεβίλλης, του Μπιλμπάο, των Κανάριων Νήσων, της Γρανάδα, της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης όπου θα διεξαχθούν οι 76 αγώνες του τουρνουά.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ