FIBA WORLD CUP

Ρέπεσα: ''Υποχρεωμένη να πετύχει η Κροατία''

Ρέπεσα: ''Υποχρεωμένη να πετύχει η Κροατία''

Η Κροατία είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στον Β' όμιλο του World Cup και ο Γιασμίν Ρέπεσα εξήγησε ότι η ''Χβράτσκα'' είναι υποχρεωμένη να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στα γήπεδα της Ισπανίας.

Το περασμένο καλοκαίρι η Κροατία κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, εξασφάλισε την πρόκριση στο World Cup 2014 και, κυρίως, επέστρεψε στην ελίτ μετά την εποχή των Κούκοτς, Ράτζα, Κόμαζετς, Βράνκοβιτς και Περάσοβιτς!

Η ''Χβράτσκα'' του Γιασμίν Ρέπεσα ταξιδεύει στην Ισπανία διαθέτοντας στις τάξεις της σχεδόν όλους τους παίκτες που την οδήγησαν ως τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ ενώ ο έμπειρος κόουτς μπορεί να υπολογίζει σε ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει αυτή τη στιγμή το κροατικό μπάσκετ!

Η ταυτόχρονη παρουσία των Ντάριο Σάριτς, Ντάμιαν Ρούντεζ, Άντε Τόμιτς, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς και Κρούνοσλαβ Σιμόν στην προετοιμασία της Κροατίας δημιουργεί προσδοκίες για κάτι καλό στα γήπεδα της Ισπανίας, αρχής γενομένης από τον Β' όμιλο της διοργάνωσης όπου συμμετέχουν επίσης οι Φιλιππίνες, η Αργεντινή, η Σενεγάλη, η Ελλάδα και το Πουέρτο Ρίκο.

''Οι προσδοκίες και οι ευθύνες είναι τεράστιες μετά την επιτυχημένη πορεία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Οι φίλαθλοί μας περιμένουν από εμάς να κάνουμε το βήμα παραπάνω, εφόσον είναι εφικτό. Είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταφέρουμε για όλους τους Κροάτες!'' εξήγησε ο κόουτς της Τσεντεβίτα και ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με 17 παίκτες, τους Ρόκο Λένι Ούκιτς, Όλιβερ Λαφαγιέτ, Ροκ Στίπσεβιτς, Κρούνοσλαβ Σιμόν, Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Φραν Πίλεπιτς, Λούκα Μπάμπιτς, Ντάμιαν Ρούντεζ, Ντάριο Σάριτς, Μάριο Ντέλας, Νταμίρ Μάρκοτα, Μίρο Μπίλαν, Ντάρκο Πλάνινιτς, Άντε Τόμιτς, Λούκα Ζόριτς και Λούκσα Άντριτς.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ