FIBA WORLD CUP

Προπόνηση με Μάντζαρη, έλεγχος από WADA

Προπόνηση με Μάντζαρη, έλεγχος από WADA

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής ομάδας πριν από το εναρκτήριο ματς του World Cup κόντρα στη Σενεγάλη (30/08, 21:00) ενώ η WADA πήρε δείγμα από τρεις Έλληνες διεθνείς.

Μια ημέρα μετά την άφιξη της Εθνικής στη Σεβίλλη, ο Φώτης Κατσικάρης υποχρεώθηκε να βγάλει εις πέρας την προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους χωρίς τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Σεβίλλη, αποστολή: Γιάννης Φιλέρης

Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα ενώ τις προηγούμενες ημέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Σήμερα (29/08) πάντως ο Μάντζαρης προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη για την αναμέτρηση με τη Σενεγάλη. Η προπόνηση κύλησε ομαλώς, χωρίς περαιτέρω προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Από έλεγχο οι Βουγιούκας, Καλάθης, Αντετοκούνμπο

Κατά τα άλλα, η WADA επισκέφτηκε τις αποστολές όλων των εθνικών ομάδων και πήρε δείγμα από τρεις αθλητές. Στην περίπτωση της ελληνικής ομάδας, πάρθηκαν δείγματα από τους Ίαν Βουγιούκα, Νικ Καλάθη και Θανάση Αντετοκούνμπο. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι οι παίκτες της Εθνικής πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ και πριν από την αναχώρηση για την Ισπανία.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ