FIBA WORLD CUP

"Οι μικροί μπορεί να κάνουν την έκπληξη"

"Οι μικροί μπορεί να κάνουν την έκπληξη"

Το Ιράν και η Αίγυπτος είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της εθνικής Ισπανίας. Τι γνώμη έχει ο Ρούντι Φερνάντεθ για τις δυο ομάδες; Διαβάστε τι δήλωσε

Ο Ρούντι Φερνάντεθ, λίγο πριν την πρεμιέρα της εθνικής Ισπανίας με το Ιράν για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μιλά για τον πρώτο τους αντίπαλο αλλά και την Αίγυπτο που θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια.

"Το Ιράν και η Αίγυπτος είναι δυο ομάδες τις οποίες ξέρουμε λίγο, αλλά όταν έρχονται αντιμέτωποι με την επιλογή του να παίζεις σε Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντα παίρνεις το καλύτερο απ΄αυτούς. Πρέπει να σεβαστούμε κάθε αντίπαλο και το καλό είναι πως η ομάδα μου πάντα το κάνει. Φυσικά θα πω ψέμματα αν πω πως θα έχουμε το ίδιο κίνητρο σαν να παίζουμε με την Team USA, όταν παίζουμε εναντίον τους αλλά αυτή τη στιγμή το μειονέκτημα που έχουν μπορεί να κάνει την έκπληξη. Πρέπει να πάμε για να τους νικήσουμε", ανέφερε ο Ρούντι Φερνάντεθ

Ο Ισπανός σούτινγ γκαρντ/ σμολ φόργουορντ αναφέρθηκε και στον καλύτερο παίκτη του Ιράν, Χάμντ Χανταντι, ο οποίος άφησε το NBA για να παίξει στην Κίνα.

"Μερικές φορές είναι δύσκολο να υπάρχει συνοχή και να έχεις την ατυχία να έχεις ως συμπαίκτη σου τον Μαρκ Γκασόλ. Αυτό που έκανε στο NBA ήταν πολύ θετικό και τώρα βιώνει μια διαφορετική εμπειρία και αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τα πάει πολύ καλά".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ