FIBA WORLD CUP

Μπιέλιτσα: ''Τεράστιο κίνητρο ο Τζόρτζεβιτς''

Μπιέλιτσα: ''Τεράστιο κίνητρο ο Τζόρτζεβιτς''

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα βρίσκεται στις επιλογές του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την προετοιμασία της Σερβίας ενόψει World Cup, ξεκαθαρίζει ότι η εθνική ομάδα αποτελεί τεράστια υπόθεση ενώ δεν ξεχνά την συμβολή του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το 2009 ο Νεμάνια Μπιέλιτσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα του Βελιγραδίου. Το 2011 ήταν μέλος της Σερβίας που έφτασε ως τον τελικό του Ευρωμπάσκετ. Πλέον στοχεύει στη διάκριση στα γήπεδα της Ισπανίας με τους ''πλάβι''.

Ο 26χρονος Σέρβος φόργουορντ θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική ομάδα στον Β' όμιλο του World Cup και ξεκαθαρίζει ότι η παρουσία στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι τεράστια υπόθεση. ''Για μένα, η παρουσία στην εθνική ομάδα είναι μεγάλη τιμή! Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο σκέφτονται και οι υπόλοιποι παίκτες που προετοιμάζονται για το World Cup στην Ισπανία.

Κάθε παίκτης που φοράει τη φανέλα της εθνικής ομάδας πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι το σύνολο είναι πάνω από πρόσωπα. Η εθνική ομάδα είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση από τις ομάδες. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες και κάποιους έμπειρους όπως ο Νέναντ Κρστιτς. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς''.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται πλέον στην άκρη του πάγκου της Σερβίας, στη θέση του Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο φόργουορντ της Φενέρ επισημαίνει ότι ο νέος ομοσπονδιακός κόουτς έχει τεράστιο κίνητρο: ''Η Σερβία άλλαξε ομοσπονδιακό προπονητή. Κατ' αρχάς οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ήταν τεράστια υπόθεση η συνεργασία με τον κόουτς Ίβκοβιτς τα προηγούμενα έξι χρόνια. Αλλαγές γίνονται, αργά ή γρήγορα. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν σπουδαίος παίκτης. Πλέον έχει κίνητρο για να οδηγήσει ψηλά τη Σερβία''.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ