FIBA WORLD CUP

Μόνο... αγάπη για τους Ισπανούς

Μόνο... αγάπη για τους Ισπανούς

Το Sports Illustrated έκανε τον απολογισμό των "τιτιβισμάτων" που έγιναν, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελάτε να δούμε καλύτερα!

Εκατομμύρια tweets... ταξίδεψαν στον κυβερνοχώρο, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πόσα εκατομμύρια; Περί τα 4.3 ή τουλάχιστον τόσα καταμετρήθηκαν και είχαν το hashtag #spain2014.

Πάμε τώρα και στο ΤΟΡ3. Τα περισσότερα "τιτιβίσματα", σύμφωνα με ο TPM (tweets per minute) ήταν για το καλάθι του Εμίρ Πρέλντζιτς, που διαμόρφωσε το 65-64 της Τουρκίας επί της Αυστραλίας και πρόκρινε τους γείτονες στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Σημείωση: ήταν στα 5'' πριν το τέλος του ματς.

Στη δεύτερη θέση, βρέθηκε ο αποκλεισμός των Ισπανών από τη Γαλλία στα προημιτελικά, ενώ την τρίτη θέση έλαβε ο τελικός και όσα γράφτηκαν για τη νίκη των ΗΠΑ, επί της Σερβίας.

Ο Κάιρι Ιρβάινγκ ήταν ο τύπος που μνημονεύτηκε περισσότερο από κάθε άλλον στο Twitter. Ακολούθησε ο Πάου Γκασόλ, με τον Νικολά Μπατούμ, τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Ντέρικ Ρόουζ να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ