FIBA WORLD CUP

Μαρκ Γκασόλ: "Το καλύτερο αντίο"

Μαρκ Γκασόλ: "Το καλύτερο αντίο"

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Μαρκ Γκασόλ, μίλησε για τον τραυματισμό του (στο γόνατο) και τι σκοπεύει να κάνει το καλοκαίρι με την εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Το "Basket4us" βρήκε τον Μαρκ Γκασόλ, μετά την ήττα των Γκρίζιλς από τους Νετς και τον ρώτησε για το πονεμένο του γόνατο.

" Έχω συνηθίσει πια να παίζω με το προστατευτικό. Κάθε φορά νιώθω καλύτερα, πιο άνετα" ενημέρωσε ο Ισπανός σέντερ, "πάντα βέβαια, χρειάζεσαι χρόνο να βρεις το ρυθμό σου, έπειτα από έναν τραυματισμό. Το μπάσκετ είναι άθλημα αυτοπεποίθησης, "χημείας" μεταξύ των παικτών. Χρειάζομαι κάποιο χρόνο να γίνω όπως ήμουν".

Θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας; " Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αισθάνομαι με το τέλος της σεζόν, στο ΝΒΑ. Θα συναντηθώ με τους γιατρούς του Μέμφις και θα εκτιμήσουμε την κατάσταση. Μετά, θα πάρουμε και την απόφαση. Προφανώς και θα ήταν εξαιρετικό να παίξω στο τελευταίο μου Παγκόσμιο, πολλώ δε από τη στιγμή που θα διεξαχθεί στην πατρίδα μου. Θα είναι ένας μοναδικός τρόπος να πω "αντίο" σε πολλούς ανθρώπους".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ