FIBA WORLD CUP

Κρστιτς: ''Ισπανία, όπως Γιουγκοσλαβία''

Κρστιτς: ''Ισπανία, όπως Γιουγκοσλαβία''

Ο Νέναντ Κρστιτς εξήγησε πως η Ισπανία είναι το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο World Cup 2014 και παραδέχθηκε πως η ''φούρια ρόχα'' είναι αυτή τη στιγμή ό,τι ήταν η πάλαι ποτέ κραταιά ενωμένη Γιουγκοσλαβία!

Ο σέντερ της Αναντολού Εφές και αρχηγός της εθνικής Σερβίας μίλησε για τη συμμετοχή των ''πλάβι'' στο World Cup της Ισπανίας, αναφέρθηκε στη σπουδαία ομάδα της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας και... συνέκρινε καταστάσεις.

''Η γενιά του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ικανή να κερδίσει κάθε αντίπαλο! Η επιτυχία εκείνης της ομάδας οφείλεται, ακριβώς, στο ότι είχαμε μαζί μας όλους τους σπουδαίους παίκτες από έξι χώρες'' ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Νέναντ Κρστιτς για τη σπουδαία ενωμένη Γιουγκοσλαβία που σάρωσε στις διεθνείς διοργανώσεις.

Εν συνεχεία ο έμπειρος σέντερ μίλησε για την εθνική Ισπανίας: ''Η Ισπανία διαθέτει μια απίστευτα ταλαντούχα φουρνιά που θα καλύψει το κενό των έμπειρων παικτών, όταν αυτοί αποσυρθούν. Αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που ήταν κάποτε η Γιουγκοσλαβία. Νομίζω πως είναι ικανή να κερδίσει τις ΗΠΑ και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο''.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ