FIBA WORLD CUP

Καλάθης: "Στην εθνική για χρόνια"

Καλάθης: "Στην εθνική για χρόνια"
INTIME SPORTS

Την πρόθεση του να αγωνίζεται για πολλά ακόμα χρόνια με την φανέλα της Εθνικής ομάδας εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έπλεξε και το εγκώμιο του Φώτη Κατσικάρη.

Η συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα (2/9) έβγαλε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Ο Νικ Καλάθης ήταν αποκαλυπτικός, καθώς εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνίζεται για αρκετά χρόνια με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αποστολή στην Ισπανία, Γιάννης Φιλέρης

Αρχικά ο 23χρονος διεθνής γκαρντ μιλώντας για την μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής τόνισε: "Παίξαμε καλά στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, όμως ξέρουμε ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Η ομάδα από την αρχή δουλεύει πολύ καλά, υπάρχει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και ομαδική διάθεση. Από εδώ και πέρα έρχονται δύο μεγάλα ματς. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία σκληρή διοργάνωση, είμαστε προετοιμασμένοι να δουλέψουμε καλά, να παλέψουμε και να προχωρήσουμε προσπαθώντας για το καλύτερο".

Συνεχίζοντας ο άσος των Μέμφις Γκρίζλις αναφέρθηκε στο στυλ παιχνιδιού της Εθνικής ομάδας υποστηρίζοντας πως: " Είναι καλό να μπορεί μία ομάδα να τρέχει γιατί έτσι βρίσκει ρυθμό. Βέβαια όλα ξεκινάνε από την άμυνα".

Στη συνέχεια ο Νικ Καλάθης έπλεξε το εγκώμιο του Φώτη Κατσικάρη λέγοντας: " Μίλησα με τα περισσότερα παιδιά και καταλήξαμε ότι είναι καλό να έχεις έναν προπονητή για πολλά χρόνια στην Εθνική. Έτσι θα μπορεί να περάσει την φιλοσοφία του κι εμείς θα γνωρίζουμε τι θέλει. Από ένα προπονητή που είναι χρόνια στην ομάδα μπορείς να γνωρίζεις τι να περιμένεις. Κατά τη γνώμη μου το να αλλάζει κάθε χρόνο ο προπονητής δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Με τον κόουτς Κατσικάρη, έχουμε ίδια φιλοσοφία, είναι εξαιρετικός ο τρόπος που εργάζεται και όλα κυλάνε πολύ καλά για την ομάδα".

Ο 23χρονος ρωτήθηκε και για την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τονίζοντας πως "ξέρω τους παίκτες για κάμποσα χρόνια. Έχω ξαναπαίξει μαζί τους. Υπάρχουν κάποια καινούργια παιδιά, αλλά για εμένα δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα. Νιώθω ενθουσιασμένος για το ρόλο που έχω στην ομάδα και θα κάνω ό,τι καλύτερο γίνεται".

Καταλήγοντας ο Νικ Καλάθης στο μέλλον του με τη φανέλα της Εθνικής δηλώντας πως "για εμένα είναι ωραίο να παίζω κάθε χρόνο με την Εθνική και αυτό θέλω πάντα. Χτύπα ξύλο αν όλα πάνε καλά σχεδιάζω να παίζω με αυτά τα παιδιά για πολλά χρόνια ακόμα".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ