FIBA WORLD CUP

Η προεπιλογή της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο

Η προεπιλογή της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο

Την λίστα με τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία της εθνικής Αυστραλίας ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας, έδωσε την δημοσιότητα ο Άντρεϊ Λέμανς.

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή της Αυστραλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας(30/08-14/09). Ο προπονητής της ομάδας, Άντρεϊ Λέμανς κάλεσε 17 παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας που θα αρχίσει στα τέλη Ιουνίου. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, θα προκύψει η τελική δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στα ισπανικά γήπεδα.

Στις επιλογές του, δεν βρίσκονται λόγω τραυματισμών οι αστέρες του NBA, Πάτι Μιλς και Άντριου Μπόγκουτ.

Οι 17 αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Ντέιβιντ Άντερσεν (Στρασμπούρ), Κάμερον Μπέρστοου (Σικάγο Μπουλς), Άαρον Μπέινς (Σαν Αντόνιο Σπερς), Άνγκους Μπραντ (Σίδνεϊ Κινγκς), Ράιαν Μπρέκχοφ (Μπεσίκτας), Μάτ Ντελαβεντόβα (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Ντάντε Εξάμ (Γιούτα Τζαζ), Άνταμ Γκίμπσον (Adelaide 36ers), Κρις Γκάλντινγκ (Melbourne United), Τζο Ίνγκλις (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Νέιθαν Τζαγουάι (Γαλατάσαραϊ), Ντέιμιαν Μάρτιν (Perth Wildcats), Μπροκ Μότουμ (Μπολόνια), Μπραντ Νιούλεϊ (Γκραν Κανάρια), Μπεν Σίμονς (Montverde Academy ), Λούκας Γουόκερ (Melbourne United), Μαρκ Γουόρθινγκτον (Melbourne United).

Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, η Αυστραλία βρεθεί στο Group D, όπου και θα έρθει αντιμέτωπη με το Μεξικό, την Λιθουανία, την Ανγκόλα, τη Ν.Κορέα και την Σλοβενία.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ