FIBA WORLD CUP

Η FIBA απειλεί τη Σερβία με αποκλεισμό

Η FIBA απειλεί τη Σερβία με αποκλεισμό

Η FIBA ενημέρωσε -με επίσημο έγγραφο- τη σερβική ομοσπονδία πως θα αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας -και όλες τις άλλες διοργανώσεις εθνικού επιπέδου- αν δεν αλλάξει κανονισμούς, στην εθνική λίγκα.

Το σερβικό πρωτάθλημα ακολουθεί τους κανονισμούς της Euroleague και όχι αυτούς της FIBA, με τις διαφορές να αφορούν τον αριθμό τάιμ άουτ, τη διάρκεια αυτών, τις βολές μετά τις τεχνικές ποινές κ.α.

Η FIBA ενημερώθηκε για τα καθέκαστα και έστειλε επίσημο έγγραφο στη σερβική ομοσπονδία, με το οποίο ενημερώνει ότι αν δεν ακολουθήσει τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας, οι εθνικές ομάδες θα αποκλειστούν από κάθε δραστηριότητα αυτό το καλοκαίρι.

Ο αντιπρόεδρος της KSS Ντέγιαν Τομάσεβιτς εξήγησε πως " είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχουν διάφορες λίστες με κανονισμούς και ελπίζω σύντομα αυτό να αλλάξει. Η FIBA θέλει να επιβάλει την τάξη και εμείς το σεβόμαστε αυτό. Αλλά πρέπει να βρει μια κοινή γλώσσα με τη Euroleague. Το άθλημα θα γίνει πιο δυνατό". Τι θα κάνουν οι Σέρβοι; Θα ακολουθήσουν ό,τι λέει η FIBA από την επόμενη φάση.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ