FIBA WORLD CUP

Γιούλ: ''Φαβορί η Ισπανία''

Γιούλ: ''Φαβορί η Ισπανία''

Ο Σέρχιο Γιούλ παραδέχτηκε ότι η Team USA έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων στο World Cup της Ισπανίας ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ''φούρια ρόχα'' είναι εκ των φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Οι Ίβηρες ζουν και αναπνέουν για το ''δικό'' τους Παγκόσμιο Κύπελλο. Το τουρνουά διεξάγεται στα γήπεδα της Ισπανίας και θα σημάνει, πιθανότατα, το τέλος μιας σπουδαίας φουρνιάς που θα διεκδικήσει τη διάκριση μπροστά στο κοινό της.

''Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει τον τίτλο του φαβορί και όχι άδικα αφού έχει πετύχει σπουδαία πράγματα τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, παίζει στην έδρα της. Σίγουρα οι ΗΠΑ έχουν το προβάδισμα, διαθέτουν μια πολύ δυνατή ομάδα και παίκτες με τεράστιο κίνητρο'' εξήγησε αρχικά ο Σέρχιο Γιούλ.

Εν συνεχεία ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε πως ''εμείς από την πλευρά μας ξέρουμε τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με την εθνική ομάδα. Παίζουμε στο γήπεδό μας, σταδιακά βρίσκουμε ρυθμό κι έχουμε πολύ δυνατό inside game με τους Ρέγιες, Ιμπάκα, Μαρκ και Κλαβέρ. Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι ο Ναβάρο επέστρεψε μαζί μας! Νομίζω πως είμαστε φαβορί''.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ