FIBA WORLD CUP

"Έχουμε ομάδα για χρυσό"

"Έχουμε ομάδα για χρυσό"

Ο Χοσέ Καλντερόν οχτώ ημέρες πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (30/8-14/9) δηλώνει με περίσσεια αυτοπεποίθηση και βεβαιότητα πως η εθνική Ισπανίας πάει να πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου (30/8-14/9) και ο Χοσέ Καλντερόν δηλώνει βέβαιος πως η εθνική Ισπανίας θα είναι εκείνη που θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο λόγος; Ο NBAερ θεωρεί πως οι "φούριας ρόχας" διαθέτουν τους παίκτες αλλά και το βάθος πάγκου που είναι απαραίτητα για τη διοργάνωση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

"Ελπίζω να φτάσουμε μακριά και να παίξουμε στον τελικό εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών ή ενάντια σε κάποιο άλλο αντίπαλο. Συνεχίζουν να υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, πολλά μικρά βήματα και εξακολουθούμε να γνωρίζουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πολύ δύσκολο γιατί πρέπει να κερδίσουμε τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια", ανέφερε σε δηλώσεις του κατά τον διορισμό του σε πρεσβευτή της UNICEF.

"Έχουμε γεμάτη ομάδα για να ανταγωνιστούμε για το χρυσό μετάλλιο και να κερδίσουμε, γεγονός ιδιαίτερα σοβαρό μιας και είμαστε η οικοδέσποινα χώρα. Θα είναι ένα βραβείο για τους φιλάθλους, για όλους όσους μας ακολουθούν και το σημαντικό είναι γι αυτή τη γενιά που οδηγεί τόσο χρόνια", δήλωσε και συνέχισε λέγοντας πως η επιτυχία της ομάδας είναι πως αποτελούν ένα γκρουπ από φίλους: " Στα αποδυτήρια όλοι υποστηρίζουμε αυτό, το καλό είναι πως δεν υπάρχει ένας αρχηγός. Είμαστε μαζί τόσο καιρό, αυτό είναι ένα κομμάτι, η ομάδα είναι πολύ καλή, όλοι είναι φιλικοί και φυσιολογικοί. Εδώ δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος αρχηγός, όπως συμβαίνει αλλού, όλοι παίρνουν μέρος".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ