FIBA WORLD CUP

Εκτός Παγκοσμίου λόγω Σπερς ο Τζινόμπιλι

Εκτός Παγκοσμίου λόγω Σπερς ο Τζινόμπιλι

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς προειδοποίησαν τον Μανού Τζινόμπιλι ότι δεν θα του δώσουν την άδεια να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο της Ισπανίας, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο πόδι.

Το κάταγμα κόπωσης που ταλαιπωρεί τον Μανού Τζινόμπιλι στο δεξί πόδι εδώ και λίγο καιρό έχει θορυβήσει τους Σαν Αντόνιο Σπερς, που χρειάζονται τον Αργεντίνο σε πλήρη φόρμα ενόψει της ερχόμενης σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Σπερς ειδοποίησαν τον έμπειρο γκαρντ ότι δύσκολα θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί με τα χρώματα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).

Ο ίδιος ο παίκτης είχε δηλώσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στην διοργάνωση, όμως ανέμενε αρχικά την εκτίμηση της πορείας της αποθεραπείας του, κι ύστερα την άδεια από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που όπως φαίνεται δεν θα έρθει.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η αντίπαλος της Ελλάδας στο Group B της διοργάνωσης (μαζί με τις Κροατία, Φιλιππίνες, Πουέρτο Ρίκο και Σενεγάλη), θα στερηθεί των υπηρεσιών του 37χρονου πρωταθλητή του ΝΒΑ.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ