FIBA WORLD CUP

Εκτός Γαλλίας ο Μοερμάν

Εκτός Γαλλίας ο Μοερμάν

Ο Αντριέν Μοερμάν είναι ο πρώτος Γάλλος που "κόβεται" από την προετοιμασία της εθνικής ενόψει Παγκοσμίου. Το ανακοίνωσε ο Βινσάν Κολέ μετά την νίκη των "μπλε" επί του Βελγίου (79-57) σε φιλικό προετοιμασίας.

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, έδωσε στη Ρουέν η εθνική ομάδα της Γαλλίας με αντίπαλο το Βέλγιο, παίρνοντας την νίκη με 79-57.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 15-19 υπέρ των Βέλγων , ωστόσο η είσοδος του Ρούντι Γκορμπέ στην δεύτερη περίοδο έδωσε λύσεις στους Γάλλους κόντρα στην άμυνα των αντιπάλων, με το ημίχρονο να κλείνει με μικρή διαφορά τριών πόντων για τους "μπλε" (36-33).

Οι Γάλλοι "έτρεξαν" μία πολύ καλή τρίτη περιόδο (26-10) , φτάνοντας την διαφορά στους 19 στο τέλος του δεκαλέπτου. Οι παίκτες του Βινσάν Κολέ συνέχισαν δυνατά και στην τελευταία περίοδο, και παρά τις προσπάθειες αντίστασης των Βέλγων, πήραν εύκολα το θετικό αποτέλεσμα, με τελικό σκορ το 79-57. Κορυφαίος για τους νικητές ο Ρούντι Γκόμπερτ με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

ΕΚΤΟΣ Ο ΜΟΕΡΜΑΝ

Μετά το τέλος του φιλικού, ο Βινσάν Κολέ ανακοίνωσε ότι ο Αντριέν Μοερμάν (αγωνίστηκε μόλις 7 λεπτά στον αγώνα) είναι ο πρώτος παίκτης που τίθεται εκτός της προετοιμασίας της ομάδας για το Παγκόσμιο.

" Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του Αντριέν έως τώρα. Παρόλα αυτά δεν μπορώ να τον κρατήσω στην προετοιμασία γιατί διεκδικεί μία θέση στην ομάδα απέναντι στους Μπορίς Ντιό και Φλοράν Πιετρούς.Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να τους ανταγωνιστεί. Κάτω από αυτές τις περιστάσεις, προτίμησα να τον αφήσω να ξεκουραστεί."΄ εξήγησε ο προπονητής των Γάλλων.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ