FIBA WORLD CUP

Έξαλλος ο Καζλάουσκας

Έξαλλος ο Καζλάουσκας

Η Λιθουανία έχασε από την Αυστραλία (82-75) και ο Γιόνας Καζλάουσκας άστραψε και βρόντηξε. Κυρίως τα έβαλε με τους διαιτητές "όπου ενδεχομένως να είναι αποδεκτά αυτά που κάνουν οι Αυστραλοί".

Δεν είναι τυφλός. Είδε πως οι παίκτες του ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αντέδρασαν, αλλά εκεί συνέβησαν διάφορα, με τον Γιόνας Καζλάουσκας να εξηγεί πως οι διαιτητές είχαν... κάποια θέματα.

" Έχω πάει πολλές φορές στην Αυστραλία. Αυτό είναι το στιλ μπάσκετ που παίζουν. Κάτι μεταξύ μπάσκετ και ράγκμπι. Ενδεχομένως αυτού του είδους το στιλ να είναι αποδεκτό στις χώρες απ' όπου είναι οι διαιτητές που διηύθυναν το ματς". Ήταν από Βραζιλία, Πουέρτο Ρίκο και Δομινικανή Δημοκρατία. " Οι αποφάσεις τους ήταν υπέρ των Αυστραλών. Ειδικά αυτές που αφορούσαν τους νεαρούς μας πόιντ γκαρντ".

Ομολόγησε πως " το πρώτο ημίχρονο ήταν το χειρότερο που έχουμε κάνει. Δεν είχαμε την παραμικρή συγκέντρωση. Κάναμε λάθη, χάσαμε τη μάχη κάτω από τα καλάθια και οι επιλογές μας στα σουτ ήταν κακές". Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια, εξήγησε ότι " μόνο οι άνδρες επιβιώνουν. Θα αναλύσουμε όσα έγιναν και θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ