FIBA WORLD CUP

Αταμάν: "Μας λείπουν παίκτες-κλειδιά"

Αταμάν: "Μας λείπουν παίκτες-κλειδιά"

Ο Εργκίν Αταμάν μόνο ευχαριστημένος δεν μπορεί να είναι με αυτά που παρουσίασε η ομάδα του. Δεν έκρυψε τον προβληματισμό του.

Η Τουρκία μετρά πολλές απουσίες, που κάνουν... τη ζωή της δύσκολη, με τον Εργκίν Αταμάν να εξηγεί πως δεν υπάρχει τελικά πρόβλημα για κάθε λύση, όσο και αν προσπαθεί να διορθώσει πράγματα και καταστάσεις.

Ο κόουτς των γειτόνων έδωσε συγχαρητήρια στην Εθνική, εξηγώντας ότι " πως έπαιξαν πολύ καλύτερα από μας. Ειδικά στην αρχή του αγώνα, εμείς χάσαμε πολλά σουτ στην επίθεση σε εκείνο το διάστημα και μετά συνεχώς κυνηγούσαμε στο σκορ. Μας λείπουν παίκτες-κλειδιά σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχουμε πρόβλημα στο σκορ. Προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν είναι εύκολο.

Η ελληνική ομάδα είναι πολύ έμπειρη, έχει πολύ καλό προπονητή και σημαντικούς παίκτες σε ομάδες της Ευρωλίγκας, ενώ παίζοντας και στην έδρα της είναι φυσικό να κερδίζει. Για μας ήταν ένα καλό τεστ, όπως με την πίεση σε όλο το γήπεδο που κατέληγε σε ζώνη. Το τελικό σκορ, ωστόσο, δείχνει την πραγματική εικόνα για τις δύο ομάδες στον αγώνα".

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ