FIBA WORLD CUP

Απειλεί να μην παίξει στο World Cup ο Σκόλα!

Απειλεί να μην παίξει στο World Cup ο Σκόλα!

Η Αργεντινή είναι αντίπαλος της Εθνικής μας στον Β όμιλο του World Cup 2014 ενώ ο Λουίς Σκόλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ενισχύσει την αλμπισελέστε στα γήπεδα της Ισπανίας! Διαβάστε τον λόγο.

Ο Λουίς Σκόλα έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αργεντινής το 1999 κι έκτοτε αγωνίζεται ανελλιπώς με τους γκαούτσος στις διεθνείς διοργανώσεις, έχοντας μάλιστα δέκα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, World Cup και Παναμερικανικά πρωταθλήματα.

Ενώ, λοιπόν, η εθνικής Αργεντινής ανεβάζει στροφές για τη συμμετοχή της στο μεγάλο ραντεβού της Ισπανίας, ο πάουερ φόργουορντ των Πέισερς εξήγησε ότι ενδέχεται να μην αγωνιστεί στο World Cup λόγω της θεσμικής κρίσης στην ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας του! Παράλληλα ο Σκόλα ενοχλήθηκε με την εμπλοκή του Υπουργείου Αθλητισμού της Αργεντινής στα της ομοσπονδίας, θεωρώντας δυσοίωνο το μέλλον του μπάσκετ στη χώρα.

''Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, αν κι εφόσον υπάρξει επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας. Η κατάσταση που επικρατεί στην ομοσπονδία δεν με εκφράζει. Δεν πρόκειται να γίνω συνένοχος σε κάτι τόσο σκοτεινό. Είναι δικαίωμά μου! Αν τελικά δεν παίξω στο παγκόσμιο κύπελλο, θα είναι λόγω της φρικτής διαχείρισης που ακολουθεί η ομοσπονδία μπάσκετ της Αργεντινής σε συγκεκριμένα θέματα. Κάτι τέτοιο θα είναι μια απογοήτευση! Παίζω σε αυτή την ομάδα εδώ και 15 χρόνια, περνάω καλά και μου αρέσει πολύ το ότι εκπροσωπώ την πατρίδα μου'' ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός σταρ στην ''diario Clarín''.

Υπενθυμίζεται πως οι Αργεντινοί ''πονοκεφαλιάζουν'' και για την πορεία της αποθεραπείας του Μανού Τζινόμπιλι , ο οποίος ταλαιπωρείται από κάταγμα κόπωσης στο δεξί πόδι.

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ