FIBA WORLD CUP

Αντετοκούνμπο και... καύσωνας

Αντετοκούνμπο και... καύσωνας

Η θερμοκρασία στην Ανδαλουσία ''χτυπάει'' 40άρια ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας στη Σεβίλλη, ξεπερνώντας τη γαστρεντερίτιδα. Δείτε PHOTOS από την προπόνηση.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και ταξίδεψε με τρένο στη Σεβίλλη, κατόπιν... εισήγησης του Φώτη Κατσικάρη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός γνωρίζει καλά από τη θητεία του στην Liga Endesa ότι η μετάβαση στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας είναι πιο γρήγορη με αυτόν τον τρόπο, αντί αεροπορικώς.

Κατά τα άλλα, η θερμοκρασία στη νότια Ισπανία είναι ιδιαίτερα υψηλή, ''χτυπώντας'' 40άρια από τις πρώτες ώρες της παρουσίας της ελληνικής ομάδας στη Σεβίλλη. Εκεί βρίσκονται ήδη όλοι οι αντίπαλοι της Εθνικής στον Β' όμιλο εκτός από τους Κροάτες.

Προπόνηση με Αντετοκούνμπο

Κατά τα άλλα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συμμετείχε στην απογευματινή, πρώτη προπόνηση της ελληνικής ομάδας επί ισπανικού εδάφους. Ο 19χρονος φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, με αποτέλεσμα να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο προκειμένου να ενυδατωθεί ο οργανισμός του. Παρ' όλα αυτά, έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη ο οποίος προετοιμάζει την Εθνική για το εναρκτήριο παιχνίδι κόντρα στη Σενεγάλη, το προσεχές Σάββατο (30/08).

Αντετοκούνμπο και... καύσωνας
Αντετοκούνμπο και... καύσωνας
Αντετοκούνμπο και... καύσωνας
TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ